Wedding Day u Spaladium Areni pojačan za mame i bebe

Četvrti sajam vjenčanja zdravlja i ljepote Wedding Day 2017 održat će se od 27. do 29. siječnja 2017. u Spaladium Areni, a posjetitelje očekuje sjajan program.

Međunarodni Sajam vjenčanja Wedding Day 2017. održat će se u Spaladium Areni od 27. do 29. siječnja 2017. godine. Cijeli događaj pojačan je za Međunarodni sajam ljepote i zdravlja, te Sajam djece, beba i trudnica.

„Već tradicionalne programske sadržaje sajma vjenčanja – cvjetne, hair i make up radionice, degustacije, edukacije i modne revije smo nadopunili i proširili. Gastronomsku prezentaciju sajma smo odlučili prezentirati i kroz Cooking show, u sklopu kojega će se održati natjecanja hotelijera i ugostitelja za najkreativniji vjenčani meni Dalmacije. U programu je i natjecanje slastičara u izradi vjenčane torte sa zadanom temom ‘Wedding in Central Dalmatia’ čime će se Sajam dodatno afirmirati i kao nezaobilazna gastronomska manifestacija. Veliki smo trud uložili i u programske sadržaje vezane za zdravu i bio prehranu“, rekla je marketing menadžerica sajma Wedding Day Maja Bat-Bojčić.

Wedding Day 2017 će imati više od 160 predstavnika u Spaladium Areni u kojima će posjetitelji moći uživati. Cijeli događaj dio je razvoja specijaliziranog destinacijskog proizvoda Wedding in Central Dalmatia, a održava se pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

Petak, subota i nedjelja bit će prepuni događaja kao što su modne revije, igraonice, radionice, zborovi, plesne skupine, sportske igre, animatori, a bit će i vrijedne nagradne igre.

Ulaz na Wedding Day 2017 u Spaladium Arenu je besplatan.

Preuzeto sa UdajemSe.hr

Komentiraj

Wedding Day u Spaladium Areni pojačan za mame i bebe

vrijeme čitanja: 1 min
0