Sajam vjenčanja u Areni Zagreb od 11. do 13. ožujka 2022.

Na 23. zagrebačkom Sajmu vjenčanja posjetitelje očekuje bogat program, prezentacije, radionice, pogodnosti, popusti i nagradne igre. Spremite se i vidimo se.

Planirate vjenčanje? U potrazi ste za lokacijom iz snova? Tražite savjet kako odabrati savršenu vjenčanicu, ali i odijelo? Koje vjenčano prstenje je ‘in’? Kako se pripremiti za veliki dan, gdje savladati plesne korake za prvi ples? Koje je cvijeće dostupno za vaš datum vjenčanja? Vi pitate, a mi poručujemo: odgovore potražite na Sajmu vjenčanja u Zagrebu!

Usprkos izazovima vremena u kojem živimo nova sezona vjenčanja je pred nama, a najbolji način za pronalazak svega potrebno i za vaše vjenčanje iz snova je posjet najvećem i najuspješnijem događaju vjenčane tematike, zagrebačkom Sajmu vjenčanja. Zato, budući mladenci, kume i kumovi, djeveruše, zaljubljenici u svijet vjenčanja, rezervirajte svoje vrijeme te od 11. do 13. ožujka 2022. posjetite Sajam vjenčanja u Areni Zagreb, gdje vas očekuju brojni izlagači iz svijeta vjenčanja – saloni vjenčane muške i ženske mode, dizajneri, zlatari, cvjećari i slastičari, fotografi, dekorateri, catering kuće, restorani, hotelijeri, organizatori vjenčanja te ostali predstavnici za organiziranje svadbene svečanosti…

Na 23. zagrebačkom Sajmu vjenčanja posjetitelje očekuje i sadržajan program, prezentacije vjenčanih trendova te zanimljive radionice, a posebna su poslastica atraktivne sajamske pogodnosti i popusti za uštedu prilikom organiziranja vjenčanih proslava.

Radno vrijeme Sajma vjenčanja:
Petak, 11. ožujka od 14 do 20 sati
Subota, 12. ožujka od 10 do 20 sati
Nedjelja, 13. ožujka od 10 do 19 sati

Ulaz na događanje je moguć uz predočenje COVID potvrde.

Sajam vjenčanja u Areni Zagreb

Organizator će pratiti preporuke Stožera civilne zaštite RH i upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo oko organizacije događanja i u skladu s epidemiološkom slikom koja će biti u ožujku 2022.

Preuzeto sa portala UdajemSe.hr.

Sajam vjenčanja u Areni Zagreb od 11. do 13. ožujka 2022.

Hoćete li doći na Sajam vjenčanja?

Thank you for the vote!

Komentiraj

Sajam vjenčanja u Areni Zagreb od 11. do 13. ožujka 2022.

vrijeme čitanja: 1 min
0