Sajam vjenčanja Zagreb od 6. do 8. veljače u Areni Zagreb

Svi posjetitelji moći će uživati u pozitivnoj energiji, idejama, druženju, savjetima, edukacijama, modnim revijama, prezentacijama i nagradnim igrama. Cijena ulaznice je 15 kuna.

Sedamnaesti po redu zagrebački Sajam vjenčanja otvorit će svoja vrata zagrebačke Arene od 6. do 8. veljače. U petak je otvorenje sajma od 14 sati i trajat će do 20 sati, dok ćete u subotu i nedjelju moći uživati od 10 do 20 sati.

Tradicija i glavni grad Lijepe naše idealni su za sve zaljubljene parove koji će moći uživati u brojnim izlagačima iz cijele Hrvatske. Posjetitelji će imati prilike prisustvovati modnim revijama, radionicama, edukacijama, prezentacijama i nagradnim igrama. Budući mladenci moći će pronaći sve za svoje vjenčanje, a zasigurno će ih razveseliti popusti i savjeti koje će izlagači nuditi.

Hostese će svim posjetiteljima dijeliti katalog Sajma vjenčanja u kojem će biti naveden plan sajma i popis svih izlagača.

Sajam vjenčanja Zagreb idealno je mjesto za sve koji razmišljaju o vjenčanju ili samo žele vidjeti što se sve nudi u najsretnijoj industriji na svijetu. Cijeli događaj obiluje pozitivnom energijom, dobrim idejama i u zraku se osjeti sreća i veselje.

Cijena ulaznice je 15 kuna.

Preuzeto sa: www.udajemse.hr

Komentiraj

Sajam vjenčanja Zagreb od 6. do 8. veljače u Areni Zagreb

vrijeme čitanja: 1 min
0