Dečko štedio od 12. godine za savršenu prošnju

Levy je Tiffany proveo kroz „torturu“ kako bi na kraju potrage došla do Rose Bowl stadiona gdje je njihova ljubavna priča i započela kako bi ju zaprosio.

Da ne mislite da samo cure planiraju svoje vjenčanje od kako znaju za sebe, već to isto rade i neki dečki. Levy je romantičar i planirao je romantični trenutak od svoje 12. godine kada je počeo odvajati novce za svoj dan iz snova.

Tiffany i Levy su se upoznali na stadionu Rose Bowl u Pasadeni u Kaliforniji, ali su se ponovno vidjeli tek u Hot Springsu u Indianapolisu. No, tek godinu dana kasnije izmijenili su brojeve telefona na konferenciji u Washingtonu. Bezbroj telefonskih minuta, Skypanja, mailova i ostalog par je održavao vezu na daljinu.

Tri godine nakon što su prohodali, 14. kolovoza 2014. godine, Levy je odlučio napraviti zabavu od prošnje i zaista si je dao truda. U cijelu priču koju je planirao 17 mjeseci uključio je njezine roditelje i prijatelje.

Tiffany je prošla “groznu” torturu kroz koju ju je Levy provukao kao što je manikura i vožnja limuzinom kako bi na kraju priče došla do Rose Bowl stadiona u Pasadeni gdje je njihova priča započela.

Komentiraj

Dečko štedio od 12. godine za savršenu prošnju

vrijeme čitanja: 1 min
0