Sajama vjenčanja Zagreb u Areni Zagreb

Sajam vjenčanja Zagreb 2023

Od 3. do 5. veljače 2023. u Areni Zagreb će se održati Sajam vjenčanja Zagreb na kojem će biti brojni izlagači, sajamski popusti i noviteti u svijetu vjenčanja.

Planirate vjenčanje? Ne propustite Sajam vjenčanja! Očekuju vas brojni izlagači, sajamski popusti i trendovi u svijetu vjenčanja. Vidimo se od petka do subote, 3., 4. i 5. veljače u Areni Zagreb! Jedan od najvažnijih dana u životu nikako ne želimo prepusti slučaju. Srećom, Sajam vjenčanja ponudit će na jednome mjestu najbolja rješenja iz svijeta vjenčanja za dan iz snova.

Brojni izlagači otkrit će trendove u vjenčanoj modi i pomoći vam odabrati savršenu vjenčanicu i odijelo, otkrit ćete lokacije iz snova, inspirirati se raznim cvjetnim aranžmanima te raznolikom gastro ponudom. Naravno, nismo zaboravili ni na najvažnije detalje poput izbora vjenčanog prstenja, benda, pozivnica, zahvalnica, poklona za uzvanike ili odabira slastica.

Kako se pripremiti za veliki dan? Odgovore potražite na sajmu vjenčanja u Zagrebu uz atraktivne sajamske pogodnosti i popuste za uštedu prilikom organiziranja vjenčanih proslava. Dolaskom se inspirirajte za svoj najromantičniji dan i uživajte u kreiranju vlastite vjenčane priče!

Za istaknuti je kako Sajam vjenčanja Zagreb od samih početaka pomaže najmlađima, a već petu godinu zaredom njegovo je dobrotvorno djelovanje usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Cilj akcija te udruge jest prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. Svi posjetitelji Sajma vjenčanja moći će podržati djelovanje Udruge sudjelovanjem u dobrotvornoj akciji – kupnjom tombole koja donosi vrijedne nagrade.

Radno vrijeme:
Petak, 3. veljače: od 14 do 20 sati
Subota, 4. veljače: od 10 do 20 sati
Nedjelja, 5. veljače: od 10 do 19 sati

Preuzeto sa portala UdajemSe.hr

Sajama vjenčanja Zagreb u Areni Zagreb

Hoćete li doći na Sajam vjenčanja?

Thank you for the vote!

Komentiraj

Sajama vjenčanja Zagreb u Areni Zagreb

vrijeme čitanja: 1 min
0