Koliko zaista poznajete partnera?

Poljubac zaljubljenog para na kavi

Donosimo kviz koji zaljubljeni parovi mogu riješiti uz jutarnju kavu. Potrebno je 5 minuta vremena i oba partnera kako biste mogli provjeriti koliko se zapravo poznajete.

Odgovorite iskreno na pitanja u ljubavnom kvizu. Partner neka vam odgovori da li ste točno odgovorili. Zabilježite točne i pogrešne odgovore i znat ćete koliko se dobro poznajete ili koliko prostora za upoznavanje još imate. Ne brinite se, ovo je samo igra i nema ljutnje, a putem ovog kviza za zaljubljene mogli biste saznati mnogo o svojoj boljoj polovici.

 1. Kako mu/joj se zvao prvi kućni ljubimac kojeg je imao/la?
 2. Kako se zove osnovna škola koju je pohađao/la?
 3. Kako mu/joj se zvala učiteljica u osnovnoj školi?
 4. Što je želio/la biti po zanimanju kada odraste?
 5. Kako mu/joj se zvala prva simpatija?
 6. Koja mu/joj je najdraža boja?
 7. Koji žanr filmova najviše voli?
 8. Što najviše voli raditi u slobodno vrijeme?
 9. Koje mjesto na moru ga najviše fascinira?
 10. Gdje bi želio/la otputovati?
 11. Koje mu/joj je najdraže jelo?
 12. Koji desert mu/joj je najdraži?
 13. Koji posao mu/joj je bio prvi u životu?
 14. Što bi prvo rekao/la za vas…
 15. Koja je njegova/njezina najveća neostvarena zelja?
 16. Njegov/njezin najveći strah?

1-4 točnih odgovara
Vjerojatno ste na početku veze i jako se malo poznajete. Pred vama je još puno neotkrivenih detalja. Imate vremena pred sobom, otvorite se i krenite upoznavati partnera. Sve što ste proživjeli prije također vas formira u osobu kakva danas jeste. Podijelite detalje iz najranije mladosti s partnerom, da shvatite kako se osjećao/la kao dijete, a kako danas. Razgovarajte, uživajte jedno u drugom.

5-8 točnih odgovora
Vaši razgovori o prošlosti gotovo nikada nisu ni postajali. Smatrate da nije bitno poznavati svaki detalj voljene osobe. Ipak da se ljepše razumijete i slažete, pronađite smisao i otkrijte si detalje iz prošlosti. Prihvatite ono sto i ne želite čuti i zavolite sve sto je proživio/la vaš partner/ica.

9-12 točnih odgovora
Dugo se i detaljno poznajete. Vjerojatno puno boravite zajedno i puno ste toga već zajedno prošli. U nekim trenucima se malo odvajate od partnera jer vas puno detalja opterećuje ili ne interesira. Ipak, privrženi ste i bliski. Tu ste i kao podrška i kao prijatelj i kao ljubav.

12-16 točnih odgovora
Živite kroz ljubav kao jedno. Rijetko ste skladni par. Svi vam pomalo zavide na vašoj harmoniji i sreći. Podrška ste si obostrana i vrlo ste usmjereni na partnera. Samo tako nastavite. Pravi ste primjer svima. Toliko razumijevanja i ljubavi rijetko parovi postižu. Gajite i dalje sve što ste do sada jer vi zaista znate nadograđivati ljubav.

Komentar

Komentiraj

Koliko zaista poznajete partnera?

vrijeme čitanja: 2 min
1