8 znakova da mu se sviđaš nakon prvog izlaska

Jesi li željela znati da li se nekom muškarcu sviđaš? Tko ne želi, zar ne? Evo nekoliko očitih znakova koji će ti pomoći i olakšati život.

Nažalost, nakon prvog izlaska nikada nije jednostavno reći “Sviđaš mi se, bilo mi je super, ajmo to ponoviti”. Ta rečenica je vrlo jednostavna za izgovoriti, ali donosi toliko novih muka i problema koji mogu imati monstruozni učinak na nastavak veze ili bolje rečeno kraj veze.

Zašto, pitaš se? Pa jednostavno jer ne želiš izgledati očajno ili kao da nemaš život ili se ti možda njemu ne sviđaš i bojiš se odbijanja… Da, sve bi bilo jednostavnije kada bismo to rekli i odmah vidjeli na čemu smo. Pa što je najgore što se može dogoditi? Može reći NE. I što onda! Barem se nećeš zamarati četiri dana pored mobitela gledajući u njega i pitati se zašto ne zove.

Vratimo se mi ipak u realnost i znakovima koji će svaku osobu razoružati i iako će se osoba držati cool postoje znakovi nakon čega ćeš znati na čemu si.

Završili ste izlazak
Iako nije najbolji način za odgonetavanje da li mu se sviđaš ipak je dobar pokazatelj da nisi totalni luzer u njegovim očima. Osoba s kojom si bila na dejtu je imala dovoljno interesa i poštovanja prema tebi da provedete određen dio vremena (barem sat vremena) zajedno.

1 na 1
Ako si mu privlačna bit ćete sami na dejtu. Osoba kojoj se sviđaš želi provoditi vrijeme s tobom. Barem na početku. Kasnije može doći do novih problema tipa zašto me ne upoznaje sa svojim prijateljima.

Produživanje izlaska
Iako ste možda već pojeli večeru i/ili popili kavu i mislite si kako vrijeme leti, ako sve ide super na obostrano zadovoljstvo pronaći ćete način provesti još pokoji trenutak zajedno. Bude li to šetnja po kvartu ili do kuće ili još jedno piće prije laku noć to je odličan znak da stvari idu u dobrom smjeru.

Dogovaranje drugog izlaska
Tijekom razlaska ako krene priča o drugom izlasku to je još jedan vrlo dobar pokazatelj. Ipak, moramo napomenuti da neki dečki ne žele povrijediti curu i pitaju za drugi dejt, ali vidjet ćete na njegovom licu i u očima da li je iskren.

Dodirivanje
Ako svako malo pokušava dodirnuti tvoju ruku ili rame ili ti maknuti kosu s lica tada znaj da je vrlo zainteresiran i da te želi i poljubiti.

Poruka nakon izlaska
Nakon izlaska poruka za laku noć ili poruka u stilu „super sam se proveo“ značit će da je drugi izlazak pitanje trenutka.

Željezo se kuje dok je vruće
Ako je dečko zainteresiran poslat će poruku i nastaviti konverzaciju. Željet će ostati u kontaktu iako možda neće pitati za drugi dejt. Ako nije zainteresiran neće se niti javiti.

par-setnja-pas-ruke

Interes i spontani izlasci
Ako se sviđaš dečku tada će se javljati, dopisivati i pokušavati ostati u kontaktu. Bilo da je to da idete obaviti neke stvari, nebitno koliko male (šetnja s psom, odlazak u šoping centar…), važno je da on želi provesti vrijeme s tobom. Za vrijeme tih sitnih zadataka ćete se bolje upoznati i družiti i znat ćete oboje da je zanimanje prisutno.

Naravno da su ovi znakovi samo pokazatelji i vrlo je važno kako protumačite znakove i osobu o kojoj se radi. Nadamo se da ćete upoznati osobu koja će biti iskrena i puna poštovanja i ljubavi te će sve sjesti na svoje mjesto.

Komentar

Komentiraj

8 znakova da mu se sviđaš nakon prvog izlaska

vrijeme čitanja: 2 min
1