Znakovi da se sprema reći VOLIM TE!

Nije lako reći volim te i kako to učiniti. Saznajte kroz kojih 6 znakova muškarci prolaze prije nego će reći dvije najljepše riječi – volim te.

Teško je sa usana prevaliti riječi „Volim te“. Za mnoge muškarce taj proces kreće kao čuđenje i pitanje (Da li ju volim?), zatim preraste u nervozu i kako joj to reći i da li ona to isto osjeća. Ne žele biti prvi koji će izgovoriti tu prekrasnu riječ, a opet žele to učiniti. Nije lako samo reći volim te, već svi želimo da je to na posebnom mjestu i da potom slijedi prekrasan poljubac kojeg ćemo se sjećati cijeli život.

Ne želimo biti „party pooper“, ali rijetko kada se dogodi da bude upravo savršeno. No, ne očajavajte odmah, gotovo uvijek bude posebno i osjećat ćete se sjajno nakon toga. Ako je muškarac samo izgovorio te riječi nemojte očajavati jer je sigurno tražio svoj put, ali jednostavno više nije mogao izdržati i rekao je volim te.

Za one koji nisu sigurni da će on reći dvije najslađe riječi postoje i znakovi koje možete lako uočiti i koji prethode tim dvjema prekrasnim riječima koje promijene sve na bolje.

Govori o tome
Možda je trenutak savršen i muškarac želi reći te dvije najljepše riječi, ali jednostavno trenutno ne može. U tim trenucima će govoriti o ljubavi na milijun drugih načina, vjerojatno će vas zagrliti, primiti za ruku i nježno poljubiti ili gledati duboko u oči.

Čudni pogledi
Kada smo već spomenuli pogled, sigurno ćete uočiti da dok sjedite jedno blizu drugog a vi gledate okolo on će buljiti u vas. U tim trenucima on vam se divi i želi nešto reći. Svaki put kad vam se pogledi susretnu uočit ćete malo drugačiji njegov pogled, koji će možda biti pomalo čudan. Nemojte se bojati, to je samo znak da se sprema reći volim te.

ljubav-par

Činit će stvari za vas
Ponekad su geste dovoljne. Možda će obavljati sitnice za vas kao što su ići će s vama u šoping, kupiti cvijet ili će ostaviti slatku poruku na jastuku kada se probudite ujutro ili će donijeti kavu. Bilo kakva gesta znači da mu je stalo do vas i da je dečko kojeg je vrijedno imati u svom životu.

Ima vaše stvari kod sebe
Još jedan znak da mu je stalo je da ima vaše stvari po stanu ili uz sebe. Bilo da je to nešto što ste ostavili ili nešto što vam treba poput fena, četkice za zube, najdraža kava, čaj, vino ili stvari koju je kupio posebno za vas. Muškarac stvara prostor za ženu u svom životu i daje joj do znanja da mu je više nego stalo do nje.

Šale
Ako imate privatne fore koje u posljednje vrijeme ponavlja možda i malo previše to je znak da se sprema reći volim te.

Priprema veliki dejt (izlazak)
Jeste li u posljednje vrijeme izlazili na malo drugačija mjesta. Možda u lijep restoran ili na neko mjesto o kojem ste pričali da vam je wow? Ako jeste, znajte da se sprema nešto veliko. Vjerojatno je želio i prije reći volim te, ali jednostavno nije sve bilo savršeno ili se možda malo uplašio. Ali na idealnom ste putu da kaže te dvije slatke riječi – VOLIM TE!

Komentar

Komentiraj

Znakovi da se sprema reći VOLIM TE!

vrijeme čitanja: 2 min
1