5 prijedloga gdje da izvedete djevojku na prvi sastanak (nakon pandemije)

Tijekom izlaska svakako želite curu bolje upoznati, da imate mogućnost puno razgovarati, da vam bude ugodno i zabavno te da osigurate i drugi izlazak.

Dok se cijeli svijet bori protiv pandemije koronavirusa (COVID-19), predlažemo vam da svoje misli skrenete u drugu stranu i usmjerite na osobu koju ste upoznali a planirate da pozovete na dejt nakon što se kriza završi.

Gdje otići na prvi sastanak, jedno je od pitanja koje postavljate ovih dana. Međutim, svjesni ste da je savjet stručnjaka da se svaki socijalni kontakt izbjegava koliko je to moguće.

Ipak, imate dovoljno vremena da se pripremite i osobu malo bolje upoznate prije nego što je pozovete na izlazak. Čak iako vas je djevojka prva pozvala van, nemojte dozvoliti da ona preuzme i drugi korak.

Tijekom izlaska svakako želite da curu koja vam se sviđa bolje upoznate, da imate mogućnost da puno razgovarate, da vam bude ugodno i zabavno, da vam ostane u lijepom sjećanju, i naravno, da osigurate i drugi sastanak. Zato je važno da unaprijed razmislite gdje ćete je izvesti. Imamo pet prijedloga za vas:

1) Kafić – ovo je najobičnija varijanta koja prva padne na pamet svima kad se spomene prvi sastanak. Nije bez razloga poziv na kavu često upravo isto što i poziv na sastanak. Kafić nije bez razloga najčešće mjesto za sastanke – tu imate mogućnost razgovarati i dobro se upoznati. Djevojka neće biti iznenađena ovakvim izborom, neće biti fascinirana, ali ni razočarana. Pa ako želite igrati na sigurno, za početak izaberite simpatični i prijatni kafić.

2) Šetnja – romantična opcija, popularna oduvijek i zauvijek. Najbolje je da dugu šetnju po romantičnim mjestima ostavite za topliji dio godine, a ako na sastanak idete tokom hladnih mjeseci, šetnju spojite sa odlaskom na neko zatvoreno mjesto poput kafića, restorana, kina i sl. i dobit ćete sadržajan prvi sastanak.

3) Kino – otkada postoje kina, ona su jedan od najčešćih izbora za sastanak. Mana ovakvog prvog sastanka je prije svega to što nećete moći u potpunosti da se posvetite jedno drugom i razgovarate dovoljno da biste se bolje upoznali. Iako je sjajna opcija za neke kasnije izlaske, možda biste mogli film uklopiti u prvi sastanak – poslije kina možete otići negdje na kavu, a imat ćete i dodatne teme za razgovor poslije filma.

4) Događanje – možete zajedno otići na koncert izvođača kog oboje volite, na kazališnu predstavu, ili neku drugu kulturnu manifestaciju, kao i na događaje poput festivala. Bit će vam zabavno i imat ćete puno sadržaja i tema za razgovor kasnije.

5) Originalni izlazak – piknik, zoo vrt, lunapark, vožnja biciklom, rolama, čamcem, kuglanje, klizanje… Ako želite da vaš prvi sastanak ne bude običan, već nešto specifično, prilagođeno specijalno vašim interesima, opcije su vam gotovo neograničene. Bitno je samo da djevojku dovoljno poznajete i znate šta voli, a što ne, kako ne biste došli u situaciju da potpuno pogriješite, pa odete, na primjer, na let balonom sa nekim tko ima fobiju od visine. Osim toga, pustite mašti na volju, odaberite nešto u čemu oboje uživate, i djevojka će biti oduševljena, kako samim zanimljivim sastankom, tako i time što ste uložili dodatni trud da ga osmislite.

Savjetujemo da iskoristite vrijeme da osobu dodatno upoznate, saznate šta voli kao i da poklonite neki interesantan poklon na prvom dejtu, ne nešto skup već simboličan, koji će joj ostati u pamćenju…

Komentari

Komentiraj

5 prijedloga gdje da izvedete djevojku na prvi sastanak (nakon pandemije)

vrijeme čitanja: 2 min
2