Erotske scene iz filmova koje su bolje od pornića

Pogledajte 5 scena iz pravih filmova koji stvaraju energiju za koju ne vjerujete da postoji. Uživajte u erotskim scenama za starije od 18 godina.

Filmovi su mnogo bolji od pornića. Prvo i osnovno zato jer su realniji te postoji radnja koja dovodi do nastajanja privlačnosti među likovima te stvaranje likova i njihova dubina i realnost. U porno filmovima imate frajera koji dostavlja pizzu i prekrasnu ženu koja nema za platiti pizzu koju je naručila te se odlučuje platiti dostavljaču u naturi! To je gotovo svakidašnja situacija, zar ne?

Donosimo pet scena iz pravih filmova koji stvaraju takvu energiju da ne vjerujete da takva strast postoji. Ali zaista se tako nešto događa. Pogledajte seksi scene iz odličnih filmova koje savjetujemo da pogledate. (za neke scene morate biti stariji od 18 godina)

9 i pol tjedana – Nine ½ Weeks (1986.)

Kim Basinger i Mickey Rourke su žarili i palili krajem 80-ih godina 20. stoljeća. To je jedan od najgledanijih filmova upravo zbog scene ispred hladnjaka u kojem se međusobno hrane voćem i povrćem iz frižidera. Kocke leda su jednostavno previše za svakog gledatelja.

Opasne namjere – Cruel Intentions (1999.)

Scena u kojoj Reese Witherspoon i Ryane Phillippe vode ljubav prvi put postala je legendarna jer su i u pravom životu glumci bili u vezi (kasnije se oženili i rastali). Kemija koju dočaravaju na filmu je vrlo jaka, a svaki dio filma vodio je do ovog trenutka.

Sekretarica – Secretary (2002.)

Film koji je podijelio javnost na dva dijela i danas možemo reći 50 nijansi sive prije originalnog 50 nijansi sive. Djevojka se zaposli kao sekretarica, a njezin šef je polako uvodi u sado-mazo svijet. Scena u kojoj je spenka po guzi prikazuje njezino seksualno buđenje.

Taking Lives (2004.)

Angelina Jolie i Ethan Hawke se u ovom trileru pohvataju po cijelom stanu. Razbijaju se lampe i vaze, a strast je uzavrela. Angelina Jolie je već ranije pokazala svoje tijelo, ali ovoga puta je na vrhuncu slave uživala u sceni seksa sa karizmatičnim Ethanom.

Bilježnica – The Notebook (2004.)

Napeta scena u kojoj znate da će se Allie i Noah totalno razići ili će se pomiriti. Na našu sreću glavni likovi ovog remek-djela se pomiruju i doživljavaju romansu koju smo čekali cijelo vrijeme. Niste li pogledali ovaj film, molimo vas da to učinite što prije!

 

Komentari

Komentiraj

Erotske scene iz filmova koje su bolje od pornića

vrijeme čitanja: 2 min
2