Glumice za koje niste znali da su pokazale sve

Seks prodaje sve. Muškarci to znaju, ali za one manje upućene internet i Youtube ne praštaju nikome ništa. Sve je dostupno u svakom trenutku.

Većina mladih glumica se odluči za goluždravu scenu iz dva razloga. Prvi je da se želi probiti golotinjom jer gluma nije u prvom planu, a drugi je da se ne srami svog tijela i spremne su na sve pa tako i scene u kojima se pojavljuju gole na filmu.

Hollywood zna da seks prodaje sve, pa zato u 99,9999% filmova imate scene koje će vam zapeti za oko. Od amaterskih uradaka, preko B filmova pa sve do pravih filmova za velike kuće scene seksa su jednostavno must ako želite zaraditi na blagajnama diljem svijeta. A svima je u interesu novac, od produkcijskih kuća pa sve do glumaca.

Glumice koje su danas zvijezde i za koje biste voljeli vidjeti malo guzica i sisa, a nikako da dočekate film u kojem ćete se ugodno iznenaditi su po velikoj vjerojatnosti snimile poneku škakljivu scenu. Tako u videu možete vidjeti „Prijateljice“ Courtney Cox i Jennifer Aniston, zvijezdu Sumrak sage Kristen Stewart, suprugu Justina Timberlakea Jessicu Biel, Reese Witherspoon, Helen Mirren i komičarku Sarah Silverman.

Scene su cenzurirane, ali sada barem znate koji film pogledati i gledati sa osmijehom na licu.

Komentar

Komentiraj

Glumice za koje niste znali da su pokazale sve

vrijeme čitanja: 1 min
1