Schwarzenegger na smiješan način oživio svoje uloge

Arnie je ponovno dokazao da je vrlo zabavan i ponovno je oživio svoje najpoznatije likove i njihove rečenice koje su ih proslavili. Svakako pogledajte!

Jedna od najvećih zvijezda Hollywooda Arnold Schwarzenegger nastupio je u emisiji The Late Late Show With James Corden u kojoj je uz glavnog aktera Jamesa Cordena ponovno oživio svoje najpoznatije filmske likove i rečenice koje su ga proslavile.

Uz veliku dozu humora i uživanja bivši prvak u bodybuildingu i bivši guverner Kalifornije nasmijao je cijeli svijet, a i sebe odglumivši još jednom nezaboravne uloge iz filmova Conan the Barbarian, The Expandables, Commando, The Terminator, Twins, Predator, Escape Plan, Total Recall, The Running Man, Batman & Robin, Junior, True Lies, Kindergarten Cop, Last Action Hero, Jingle All The Way i sve je to završio rečenicom „Hasta la vista, baby“ iz drugog dijela Terminatora.

Arnie je ponovno dokazao da je vrlo zabavan i ne smeta ga smijanje na vlastiti račun, a uz rečenice „I’ll be back“, „I eat Green Berets for breakfast“, „Get to the chopper!“, „Everybody freeze“ te otpjevao zaraznu pjesmu iz Blizanaca od grupe The Coasters – Yakety Yak. Najbolja scena je ipak iz filma True Lies kada James Corden pleše striptiz za legendarnog glumca u stilu Jamie Lee Curtis.

Arnold Schwarzenegger u showu The Late Show with James Corden; scena iz filma True Lies sa Jamie Lee Curtis

Arnold Schwarzenegger u showu The Late Show with James Corden; scena iz filma True Lies sa Jamie Lee Curtis

Tek kada pogledate ovaj video shvatite zapravo koliko je Austrijanac zadužio sedmu umjetnost. Hvala Arnold Schwarzenegger!

Komentiraj

Schwarzenegger na smiješan način oživio svoje uloge

vrijeme čitanja: 1 min
0