10 tehnika zavođenja koje uvijek pale

Osmijeh i kompliment su klasični znakovi udvaranja, a koje su tehnike zavođenja koje uvijek urode plodom saznajte u tekstu.

Svi flertujemo. Ponekad niti ne znamo, ali lagano se “upucavamo“ osobi koja nam je zanimljiva. Možda čak niti ne želimo ništa, ali jednostavno nam je to u krvi. Mnogi ljudi zavode pogledom, dodirom ili nekim znakom pažnje poput komplimenata ili raznih nesvakidašnjih gesti. Osobama koje nam se sviđaju dajemo signal da nam je stalo do njih i da bismo voljeli nešto više od običnog prijateljstva.

Gledanje u oči i lagani osmijeh upućen osobi koja nam je simpatična najbolji je i najjednostavniji način davanja do znanja da nam je netko privlačan. Ponekad dok komuniciramo s nekim, dodir po ruci ili ramenu i nas same iznenadi i tek tada shvatimo da nam se sugovornik sviđa. Kako u kartanju svatko ima neki svoj tik koji odaje našu tajnu, tako 90% žena kada im se netko sviđa krenu se igrati s kosom, dok se kod muškaraca to odaje sitnim gestama kao što su komplimenti, ali češća druženja ili ispitivanje o stvarima koje ih prije nisu zanimale.

Istraživanje je potvrdilo da tehnike udvaranja koje gotovo nikada ne izostave uspjeh su:

  1. dugotrajan pogled
  2. davanje komplimenata
  3. zadirkivanje
  4. gledanje u osobu koja nam se sviđa pa naglo izmicanje pogleda
  5. traženje pomoći
  6. primjećivanje i hvaljenje izgleda
  7. plaćanje pića
  8. čavrljanje i razgovor o mjestu na kojem se nalazite
  9. slanje poruke nakon upoznavanja
  10. ispitivanje raznih pitanja i pokazivanje interesa (gdje radi, čime se bavi, što voli…)

Komentar

Komentiraj

10 tehnika zavođenja koje uvijek pale

vrijeme čitanja: 1 min
1