10 stvari koje dečki rade kada im se sviđate

Neke osobe je teško pročitati i ne znate da li ste samo dobri prijatelji ili on želi nešto više. Otkrit ćemo sitne znakove koji su pokazatelji za vezu.

Ako niste sigurne da se nekom dečku ili muškarcu sviđate pomoći ćemo vam sa par sitnica koje jači spol radi kada im se neka mlada dama sviđa. Kada malo bolje razmislite shvatit ćete da ste to već znale, ali niste bile sigurne.

Od danas ćete znati da se puno frajera interesiralo za vas, ali toga niste bile svjesne. Zato, pratite ove znakove i bit ćete korak ispred njih. Znajte da sa znanjem dolazi i odgovornost.

Želi se družiti s vama
Ovo je vjerojatno najjasniji znak da želi biti s vama. Uživanje u vašem društvu uz kavu, šetnju, šoping je vrlo jasan znak da želi više od samog prijateljstva.

Priča o stvarima koje voli
Ono što mu je najdraže dijeli s vama i tako daje jasan znak da vas želi uključiti u svoj život.

Nasmijan je
Svaki put kad je uz vas ima osmijeh na licu. Da, vi ga usrećujete i svaki dan koji provedete zajedno mu je sretan.

Sluša
Ako netko sluša i prati što govorite radi se o pravom prijatelju ili osobi koja želi vezu.

Kupuje poklone
Ako uz pozorno slušanje donese i poklon o kojem ste pričali tada je sigurno da je to nešto više od prijateljstva.

Svađanje
Ne, ne mislimo na pravo svađanje, već na razilaženje u mišljenju i držanje do svog stava. Osoba koja nema svoj stav nije nikome zanimljiva, a osoba koja obrani svoj stav pravim argumentima je totalno hot!

Slanje poruka
Ako i nakon što ste se družili šalje poruke ili se čujete preko mobitela ili Facebooka tada znajte da želi romantičnu vezu.

Planovi za budućnost
Ne govorimo o braku ili djeci, već o tome da li ćete ići na tulum za vikend ili nešto slično. Ako planira biti s vama u budućnosti tada je sigurno da razmišlja i o ljubljenju s vama.

Pristojan je pred prijateljima i roditeljima
Želi se pokazati u najboljem svjetlu i ne želi vas razočarati pred vašim najdražima.

Priznaje da vas voli
Muškarac koji je skupio hrabrosti reći vam da mu je stalo do vas ili još bolje da vas voli znači samo jedno i mislimo da ne trebamo naglasiti da želi više od prijateljstva. Ljubav je u zraku.

Komentar

Komentiraj

10 stvari koje dečki rade kada im se sviđate

vrijeme čitanja: 2 min
1