10 zlatnih pravila prvog spoja za žene

Kako se ponašati na prvom spoju? Slijedi ovih 10 pravila i sigurno će te muškarac ponovno pozvati na spoj.

Zapamti da nećeš dobiti drugu šansu ako ne ostaviš dobar prvi dojam. Zato sljedeći put kada budeš na prvom spoju pokušaj biti svoja i ostavi najbolji dojam koji možeš. Poštuj osobu s kojom ste na sastanku i uživaj u međusobnom upoznavanju jer samo jednom možeš ostaviti prvi dojam o kojem ćete s vremenom možda moći pričati svojim unucima.

Opusti se
Nemoj se opterećivati da budeš šaljiva, pametna ili šarmantna. Nemoj pokušavati prodavati sliku osobe koja nisi. Muškarac preko puta vas želi izaći s tobom.

Obuci se pametno, ali seksi
Prvi dojam je važan, ali tvoja ugoda je na prvom mjestu. Nemoj obući štikle na izlazak u prirodu ili piknik. Odaberi odjeću i obuću u kojoj se osjećaš super ugodno, a da također izgleda dobro – seksi. Ne previše seksi.

Dođi na vrijeme
Ponašaj se pristojno, dođi na vrijeme i budi uljudna prema svima. Ne zaboravi svoju pozornost posvetiti svom dejtu. Ipak ste na prvom spoju i želite se bolje upoznati. Ako odmah shvatiš da to neće ići nemoj otići i budi pristojna sat vremena jer uvijek možeš izdvojiti za muškarca koji sjedi preko puta tebe. Nikad ne znaš, možda se ipak nešto i dogodi i iznenadiš se koliko si super pašete.

Isključi mobitel
Možda ga ne moraš baš isključiti, ali nemoj obraćati pažnju na mobitel. Osim ako nije neki hitan slučaj, sve može pričekati dok izlazak ne završi.

Budi odlučna
Muškarci vole žene koje znaju što hoće.

Pokaži zanimanje
Slušaj ga i ako kaže nešto smiješno nasmij se. Ispituj ga što te zanima, slušaj što govori i postavljaj potpitanja. Ako non stop pričaš ili si nervozna ili mu uopće ne posvećuješ pažnju. U svakom slučaju drugi spoj je upitan.

Nemoj piti previše
Čaša ili dvije vina/pive je ok, ali više od toga je već opasno.

Ne pričaj o bivšem
Osim ako ne pita konkretno o bivšem, nemoj ga spominjati. Ako već i spominješ prijašnju ljubav nemoj biti ogorčena, već govori lijepo i s poštovanjem. Nemoraš previše ulaziti u detalje. Ako će biti potrebe uvijek možete o tome pričati nekom drugom zgodom.

Plaćanje računa
Kada se ponudi platiti račun kreni prema novčaniku. Ako inzistira da će on platiti recite dobro, ali da ćete vi platiti drugi put (ako želite drugi dejt). To je odličan uvod u priču o drugom spoju. Ako ipak ti moraš platiti račun, pogotovo prvi račun, preko puta tebe ne sjedi kavalir.

Nakon izlaska
Nakon što je spoj završio nemoj se prva javljati. Muškarac ipak mora napraviti prvi korak. Ako mu je stalo do tebe poslat će poruku ili nazvati. Ako ne, i bolje ti je bez njega!

Komentar

  • kako je ova zena lijepa na slici zasto ovo zadnje hm zasto zenska ne javi se uvik musko mora bit u vezi prvi, to mi je glupo, moze značiti i da njoj nije stalo

Komentiraj

10 zlatnih pravila prvog spoja za žene

vrijeme čitanja: 2 min
1