Gospodin Pravi ima ovih 10 karakteristika

Muškarac tvog života tj. gospodin pravi je onaj kojeg TI odabereš i koji TEBI odgovara, a ne tvojim roditeljima ili prijateljima. U ovoj jednadžbi TI tj. VI ste najvažniji.

Od malena nas uče da ćemo upoznati princa na bijelom konju. No nama se čini da je na ovome svijetu sve više dvorskih luda nego prinčeva ili barem vojvoda. Kako znati da je gospodin pravi upravo taj muškarac kojeg želimo, a ne neki lik koji hoće samo jedno.

Kako znati da je upravo ON muškarac tvog života

Naravno da to nije lako i da ćemo se više puta opeći, ali ne posustaj i digni glavu gore i kreni dalje. Život je prekratak da bi ronila suze za gospodinom krivim, te poradi malo na sebi i kreni u nove pobjede. Ne zaboravi da je samo jedan gospodin pravi dovoljan da uljepša cijeli svijet i okrene svijet naopačke.

Svi mi zaslužujemo najbolje, zato i svaka osoba s kojom želimo provesti ostatak života mora imati određene karakteristike.

Poštuje te
Osoba koja te poštuje i cijeni vrijedna je svakog trenutka provedenog. Ujedno ta osoba je dobra i ne želi te iskoristiti, već ti želi najbolje. Također ta osoba mora poštovati i tvoju obitelj i prijatelje te sve što pokušavaš napraviti i tko ti zapravo i jesi.

Smatra te lijepom
Kako god mi pokušavali preokrenuti stvari da privlačnost ne kreće fizički ne možemo. Ljubav se rađa iz fizičke privlačnosti, a zatim slijedi i onaj mnogo vrjedniji dio ljubavi. No, za početak fizička kemija mora postojati.

Sluša
Muškarac koji može saslušati ženu i pomoći joj savjetom je pravi muškarac za vezu i brak. Ne žele sve žene da im se pomogne oko problema, već samo da ih se sasluša. Mnogi muškarci će uzeti stvar u svoje ruke, ali veza mora biti bazirana na jednakosti. Super je da muškarac želi pomoći, ali samo ako žena ne može sama riješiti problem.

Možeš mu se otvoriti
Gospodin pravi neće nikad osuđivati. Uvijek je tu za saslušati i pružiti pomoć.

Osjećaš se sigurno
Osjećaj sigurnosti koji muškarac daje je neprocjenjiv. Nasloniti se na njegovo rame i osjećati se kao da nam nitko ne može ništa je osjećaj koji želimo. U takvim trenucima i vrijeme stane. On je ovdje za sve.

Podržava te
Osoba koja će ostati uz tebe i kroz probleme koje život nudi je vrlo vrijedan. Još ako će ponuditi svoju pomoć to je gospodin pravi.

Cijeni te
Gospodin pravi cijenit će sve što si napravila i što pokušavaš učiniti. Vjerojatno će ti pomoći i ostvariti stvari koje su pred tobom. Jedno je sigurno, a to je da te neće željeti promijeniti jer se zaljubio upravo u tebe takvu kakva jesi.

Vrijedna si svake sekunde
Muškarac koji zna što želi će to i reći i pokazati. Činit će stvari koje nitko nikada za tebe prije nije radio i neće mu to uopće biti teško. Štoviše, čak će i uživati u tome jer kad vidi tvoje ozareno lice to će biti najveća nagrada koju je mogao dobiti.

Nasmijava te
Gospodin pravi će uvijek pronaći način kada može nekom riječju ili gestom izmamiti osmijeh na tvoje lice i totalno uljepšati dan.

Želi budućnost
Osoba koja želi provoditi vrijeme s tobom gleda i dalje od dobrog provoda za vikend pa tako želi nešto više. Takav muškarac želi provoditi sve važnije trenutke zajedno i obilježavati velike događaje. Ne boji se zajedničkih trenutaka i budućnosti koja dolazi.

Komentar

Komentiraj

Gospodin Pravi ima ovih 10 karakteristika

vrijeme čitanja: 2 min
1