Stvari zbog kojih će se zaljubiti u tebe

Kuhanje, humor, orgazam, odobravanje najdražih i dijeljenje istih interesa idealan su put da njegovo srce počne kucati u ritmu kojem želite – u ritmu DA.

Izreka kaže da put do srca muškarca vodi kroz želudac. To je istina. Postoje i drugi putevi koji će imati jednak učinak na njega i njegovo srce. Ako znate kuhati krenite provjerenim putem, a ako vam kuhinja nije jača strana onda će slijedeći savjeti sigurno pomoći.

Ljudi su vrlo komplicirana bića, ali u osnovi smo vrlo jednostavni. I muškarci i žene. Kada malo bolje razmislite tada ćete shvatiti stvari i pojednostavniti ih maksimalno. Tada ćete doći do vrlo jednostavnih rješenja.

Ovo su samo neke stvari koje možete napraviti da bi njegovo srce kucalo u skladu s vašim.

Humor
Nasmij ga i neće znati što ga je spopalo. Većina muškaraca obožava kada ga žena nasmije i neće vjerovati da si tako zabavna i da imaš sjajan smisao za humor.

Orgazam
Muškarci su vrlo jednostavni i prepuni ponosa. Kada osjeti da te doveo do vrhunca jednostavno će mu ego porasti i uživat će u tom. Ponosan će biti na sebe, ali i na svoju novu ljubav.

Odobravanje najdražih
Želi li te upoznati sa svojim roditeljima ili prijateljima već si dobila pola bitke. Ako ih pridobiješ, sigurno si se uvukla u srce svog muškarca.

Voliš iste stvari kao i on
Dijelite iste interese i uživate u tome je sjajan način kako ga polako, ali sigurno pridobiti. To možete biti nogometna momčad ili uživanje u serijalu „Osvetnika“ ili „Teorija velikog praska“.

Pomažeš mu
Zatreba li pomoć od svoje ljubavi i uspiješ se pokazati korisnom to je to. Njegovo srce je već kucnulo u ritmu da!

Stvari zbog kojih će se zaljubiti u tebe

Znaš li kuhati?

Thank you for the vote!

Komentar

Komentiraj

Stvari zbog kojih će se zaljubiti u tebe

vrijeme čitanja: 1 min
1