Što muškarci i žene traže od veze?

Već od samog početka veze muškarci i žene analiziraju jedno drugo i traže karakteristike koje vezu podižu na znatno viši nivo.

Prvi sastanak mnogo govori o muškarcu i ženi. Ako je prošao dobro dolazi i drugi dejt, pa treći i tako dalje. Svakom rečenicom, djelom koje napravite i što kažete obje strane stvaraju zaključke o osobi s kojom izlaze. Ponekad su ti zaključci doneseni malo prebrzo, ali vrijeme uvijek pokaže da li ste dobro odabrali ili ne.

Žene više razmišljaju o budućnosti veze nego muškarci koji većinom razmišljaju da se dobro provedu. Svi u životu tražimo uzbuđenje, nekima je to odlazak na putovanje, drugima romantična šetnja, trećima komunikacija.

I muškarci i žene traže slijedeće karakteristike od svoje buduće bolje polovice:

Komunikacija
Najvažnija stvar na svijetu je komunikacija. Ljepota je prolazna i na kraju ostajete sa osobom s kojom dijelite sve i želite pričati o svemu i svačemu. Osoba s kojom zaista možete pričati o svemu je osoba s kojom možete biti do kraja života.

Iskrenost
Par koji si može reći sve znajući da to ostaje u povjerenju je iznimno važan dio veze i podiže ju na novu razinu.

Povjerenje
Povjerenje ne dolazi preko noći. Ono se zaslužuje sitnicama kao što su dolazak u dogovoreno vrijeme, pomaganje oko raznih stvari bez prigovora, uživanje u provedenom vremenu, čuvanje tajni, iskrenost,…

Sigurnost
Osjećate li se sigurno pored osobe s kojom jeste je vrlo važna stvar. Taj osjećaj ne možete imati od samog početka veze, već se taj osjećaj stvara s vremenom. Vrlo slično kao sa povjerenjem.

Ambicija
Nitko ne želi da osoba koju volite leži po cijeli dan na kauču i gleda TV. Želite osobu koja želi i može napraviti nešto od svog života. Ambiciju mnogi povezuju s financijama, ali to nije isto. Ambicija je želje za nečim više.

Obitelj
Svi volimo svoju obitelj koliko god ponekad teško bilo s njima, ali na kraju dana oni su naša obitelj, naša krv. Gotovo svi ljudi na svijetu žele imati svoju obitelj, svoju djecu kako bi podijelili svoju sreću.

Komentar

Komentiraj

Što muškarci i žene traže od veze?

vrijeme čitanja: 1 min
1