10 znakova da je veza osuđena na propast

Ako niste sretni u vezi razmislite zašto je to tako. Ponekad se sve može lako promijeniti, ali ponekad je ipak možda bolje krenuti dalje.

Na početku veze sve je prekrasno. Poljupci i dodiri cijelo vrijeme. Ali nakon nekog vremena nekim parovima se te vrlo važne stvari ne događaju više. Poljupci su sve rjeđi, a dodiri polako prerastaju u nervozu i svađu.

Kada se malo zamislite i pogledate stvari sa nekim odmakom možete shvatiti da se u jednom trenutku dogodilo nešto što je dovelo do te situacije. Stručnjaci potvrđuju da ovih 10 znakova može dati odgovor na pitanje da li zaljubljeni parovi imaju budućnost ili ne.

Podrška
Kod bračnih zavjeta se kaže i u dobru i u zlu. To je zaista istina ako nekoga volite. U dobrim trenucima je lako biti s nekim, ali kada naiđete na prvu prepreku mnogo ljudi jednostavno ne želi biti uz svoju ljubav. Ako nekoga volite napravit ćete sve da pomognete.

Želja za mijenjanjem
Kada vas on ili ona želi promijeniti u nešto što niste. Osoba koja vas ne može prihvatiti kakvi zaista jeste nije osoba koja vas zaista voli i želi pored sebe. U pravoj ljubavnoj vezi ćete se zajedno razvijati.

Nedostatak emotivne povezanosti
Kada muškarac i žena ostanu sami te se ne smiješe ili lijepo razgovaraju, već se stalno nešto rječkaju. Ta je veza na putu za propast.

Nema povjerenja
Povjerenje je najvažnija stvar u vezama. Kada neprestano mislite da osoba nešto skriva tada se polako, ali sigurno, u misli uvlače razni scenariji koji ne vode prema dobrome.

Nema komunikacije
Kada muškarac i žena nemaju o čemu pričati ta veza nema budućnost.

Strah za vezu
Kada u bilo kojem trenutku netko od dvojca izrazi brigu za budućnost.

Slike bez poljupca
Kada ih netko slika, a zaljubljenom paru nedostaje strasti. Naravno da to nije moguće u svakom trenutku, ali shvatit ćete što mislimo kada vidite.

Upucavanje
Kada se on ili ona upucava prijateljima ili nekome pred vama.

Prigovaranje i svađanje
Neprestano prigovaranje ili čak svađanje znak je da nešto ne valja. Parovi koji su sretni uživaju provoditi vrijeme zajedno i ne prigovaraju na svaku sitnicu.

Nema ljubavi
Kratko i jasno. Nema se što više reći. Kraj priče.

10 znakova da je veza osuđena na propast

Jeste li u sretnoj romantičnoj vezi?

Thank you for the vote!

Komentari

Komentiraj

10 znakova da je veza osuđena na propast

vrijeme čitanja: 2 min
2