10 jednostavnih načina kako izgledati seksi

Donosimo 10 najboljih načina za izgledati seksi. Štikle, čipka, dekolte, crvena boja samo su neki od detalja koji pretvore ženu u seksi zavodnicu.

Znamo da vam ne trebaju savjeti kako da izgledate seksi jer to već jeste, ali da izgledate još više seksi tu možemo pomoći. Želite li izgledati sjajno za neki poseban događaj ili se samo želite prošetati oko kvarta i osjećati se sjajno tada možemo pomoći. Evo i kako.

Čipka
Ne samo da čipka nikada neće izaći iz mode, već ženama daje posebne moći. Čipka pretvara svaku ženu u zavodnicu.

Istaknite oči
Muškarce privlače žene sa većim očima, punijim usnama, većim grudima jer ženu to čini mlađom i seksi. Nije to naš stav, već su to potvrdila istraživanja. Naglasite oči i uživajte u pogledima muškaraca.

Pune usne
Lijepo namažite usne, istaknite im oblik i neka usne izgledaju veće i punije. Svaki muškarac će ih htjeti poljubiti.

Poigrajte se sa dekolteom
Malo dekoltea je sexy. Puno je previše i čini vas pomalo vulgarnom. U ovom slučaju vrijedi ona dobra stara: manje je više. Natuknite što imate, ali nemojte otkriti sve karte. Osim ako ne želite ljubav za jednu noć. Tada je sve dozvoljeno.

crvena-haljina-dekolte-zena-seksi

Kosa na jednu stranu i gola ramena
Duga i seksi kosa prebačena na jednu stranu govori o ženi da je puna samopouzdanja i oličenje je ženstvenosti. Takva frizura idealno ide sa golim ramenima koja dodatno istaknu ženstvenost u vama. Sjetite se kada flertujete da se malo poigrate sa ramenima.

Crveno
Istraživanja su dokazala da muškarci vole žene u crvenom te da smatraju da je crvena na ženi najseksi boja.

Miris
Lagano nanesite miris koji volite i gledajte kako se muškarci okreću za vama dok prolazite pored njih. Muškarci vole mirise koji u sebi imaju malo vanilije, ruže ili lavande.

Sjajna kosa
Svilenkasta i sjajna kosa daje izgled mladosti i seksipila. Zamahnite kosom i gledajte kako muškarci padaju pred vama. Poigrajte se s kosom dok flertujete sa muškarcem.

Unikatno
Stavite na sebe neki unikatni dodatak tipa šešir sa neobičnim logom ili nešto slično. To je odličan način za šarmiranje, ali i muškarcima odličan uvod za upucavanje.

Štikle
Štikle su jedan od najboljih dodataka koji žene pretvaraju u seksi divu. Znamo da će vas vjerojatno poslije boljeti noge i stopala, ali vrijedi svakog pojedinog jaukanja. Muškarci obožavaju žene u štiklama, a žene u njima jednostavno zrače seksipilom. Štikle mijenjaju ženu: bokovi i grudi idu prema naprijed, a guza se zaokružuje i čini ženu ljepoticom i zavodnicom.

10 jednostavnih načina kako izgledati seksi

Osjećate li se seksi?

Thank you for the vote!

Komentar

Komentiraj

10 jednostavnih načina kako izgledati seksi

vrijeme čitanja: 2 min
1