Za sretniju i bolju vezu mazite se nakon seksa

Uživajte u zagrljaju, razgovoru i vremenu zajedno jer do 15 minuta nakon seksa stvarate neraskidivu vezu koja vas dvoje čini parom.

Mnogo je stvari koje poboljšavaju vezu i čine vas oboje sretnijima. Poštenje, komunikacija, humor, zajednički interesi i dobar seks samo su neki od sastojaka sretnije i bolje veze. Istraživanja su potvrdila da se par treba maziti nakon seksa kako bi veza bila još bolja.

Zapravo nije samo da se morate maziti, već biste za bolju, sretniju i kvalitetniju vezu trebali provoditi vrijeme zajedno. Uživajte zajedno, provodite vrijeme zajedno, podijelite obrok, kuhajte zajedno, šalite se međusobno i mazite se i tako ćete produbiti vezu.

Istraživanje kaže da je dovoljno i 15 minuta da uživate jedno u drugome kako bi se veza ojačala. Potvrđeno je da je zadovoljstvo povezano sa činjenicom koliko traje taj sjaj nakon druženja para. Produžite maženje i komuniciranje u krevetu i veza će biti još bolja.

Također je potvrđeno da nije bitno da žena ili muškarac dožive orgazam, već da uživaju jedno u drugome za vrijeme, ali i nakon seksa. Poanta je stvaranje povezanosti između dvoje ljudi i stvaranje tog zajedništva koje će dvije osobe pretvoriti u par i stvoriti tu neraskidivu vezu.

Nemojte se bojati reći što vam je na pameti i budite iskreni prema sebi i prema osobi pored vas. Ponekad ćete naići na negodovanje, ali budite iskreni prema sebi i jednoga dana ćete nam se zahvaliti na ovom savjetu. Volite se i mazite se jer povezanost je nešto najljepše na svijetu.

Komentar

Komentiraj

Za sretniju i bolju vezu mazite se nakon seksa

vrijeme čitanja: 1 min
1