Kakav tip muškarca pozdravlja na koji način

Kod pozdravljanja možete odmah saznati s kakvim muškarcem imate posla. Svaki pozdrav ima svoje određeno značenje i nosi svoje određene elemente ponašanja.

Svaki pozdrav sa sobom nosi određene posljedice. Muškarci možda i nesvjesno naprave neki potez koji se na kraju svede na to želi li on nešto više sa dotičnom ženom ili ne. Ako ne želi ništa više od prijateljstva ili poslovnog odnosa, muškarac će to napraviti na svoj način. Želi li nešto više od toga, jasno će vam dati do znanja. Osim ostalih pokazatelja kao što su posvećivanje više pažnje, zadirkivanje, činjenje usluga ili jasnih znakova koji svi razumijemo.

Donosimo nekoliko klasičnih načina muških pozdrava koje možete lako uočiti i saznati s kakvim igračem se zapravo družite.

Zagrljaj
Imate prijateljski zagrljaj i onaj malo više od prijateljskog zagrljaja. Prijateljski zagrljaj ne treba previše razjašnjavati. Zagrljaj koji je malo više od prijateljstva traje duže i ima neki seksualni naboj. Muškarac može usput primiti ili otići malo niže. Takvi muškarci znaju što žele i ne boje se uzeti.

Muškarac okrenut prema vama
Muškarac koji je okrenut prema vama je samopouzdan, snažan i iskren. Svojom gestom daje svima do znanja da nema što skrivati i da je siguran u sebe i sve što predstavlja. Idealan alfa muškarac.

Podignut prst
Muškarci koji pozdravljaju s podignutim prstom daju do znanja da njihov smjer određuje želja. Takav pozdrav podsvjesno govori da nešto žele. Pokažu li prstom na vas tada ste njihova želja upravo vi. Takvi muškarci vole novitete i poput pčelice su i idu s cvijeta na cvijet.

Klimanje glavom
Pozdrav klimanja glavom daje znakove mistike ljudima oko sebe, ali ti muškarci točno znaju što žele. Njima nije potrebno nepotrebno izlaganje, a ruke drže blizu sebe da ne odaju previše o sebi. Takvi muškarci su misteriozni.

Mahanje
Muškarci koji pozdravljaju mahanjem su vrlo opušteni. Ako je okrenut od vas i maše to znači da je pomalo nemirnog duha i uvijek u potrazi za novim uzbuđenjima. Ako je okrenut prema vama znači da vas poštuje.

Rukovanje
Osim ako nije upoznavanje, muškarac koji se rukuje sa ženom jasno daje do znanja da ne želi ništa više od poslovnog odnosa. Muškarci koji to rade kada nemaju nekih planova sa ženom.

Poljubac
Ako vas poljubi u usta sve je jasno. Ako dobijete pusu u obraz možda nije imao hrabrosti za nešto više. Ali to je odličan put za razvijanje nečega više od samo prijateljstva.

Komentar

Komentiraj

Kakav tip muškarca pozdravlja na koji način

vrijeme čitanja: 2 min
1