Sve što trebate znati o avanturi nakon prekida

Prekid je uvijek težak, ali morate znati dočekati se na noge i krenuti naprijed. Bolji i jači nego što ste bili. Glavu gore, zabavite se i uživajte u životu. Evo i kako!

Faza nakon prekida veze je stvar o kojoj stručnjaci pišu godinama i opravdavaju svako ponašanje svojim frazama. Mnogi od nas tu fazu provedu zatvoreni u četiri zida i razmišljaju, drugi pak pokušavaju pronaći što da rade, treći žele dobre provode, četvrti uživaju u samoći, peti uživaju u društvu. Uglavnom, svatko kroz to razdoblje prolazi na svoj način.

Kratke i brze avanture nakon prekida nikome ne garantiraju da će se dobro osjećati, ali jedno je sigurno a to je da će nakratko zaboraviti taj grdi i težak osjećaj prekida. Naravno da to nije za svakoga. Ako ste se pronašli u tome da želite avanture onda pazite na sljedeće stvari:

Zabavite se
Svatko ima svoju definiciju zabave. Razmišljajte o sebi i ugađajte sebi. Možda će vas druga strana nazvati sebičnima, ali uživajte u svakom trenutku i zabavite se.

Birajte društvo
Ne morate otići i zabaviti se s bilo kime. Birajte društvo koje vas zabavlja i čini veselom. Ako je netko naporan i vuče vas dolje samo recite ne i okrenite se. Ne brinite se, već će netko brzo naići tko ne dramatizira, već želi pozitivu.

Podignite si samopouzdanje
Prekid utječe negativno na samopouzdanje. Tada pomišljate da niste vrijedni ničije pažnje, komplimenta ili društva. To nikako nije istina! Vrijedni ste svake sekunde nečije pažnje i nemojte to nikada zaboraviti. Avantura je idealna za podizanje samopouzdanja.

Prekid nije kraj svijeta
Iako prekid veze ponekad može biti kao da je kraj svijeta, znajte da je to nije niti blizu istine. Već sljedeći trenutak možete upoznati osobu s kojom ćete provesti svoj život. Kada ste solo imate vremena za sebe i možete raditi sve stvari koje vaša ljubav nije željela. Uživajte.

Uz sve te osjećaje koji vas prate nakon prekida, koji je uvijek težak, vrlo je lako krivo protumačiti stvari. Kada smo ranjivi, tada razmišljamo o svemu i svačemu. Ali poanta je da se osjećate dobro, sretno, veselo i krenete naprijed u nove pobjede. Znate kako se kaže: ima još puno riba u moru.

Komentar

Komentiraj

Sve što trebate znati o avanturi nakon prekida

vrijeme čitanja: 2 min
1