Doggy poza – najpopularnija seks poza na svijetu

Jednako privlačna muškarcima i ženama, doggy poza omogućuje duboku penetraciju i veliki užitak za oba partnera tijekom vođenja ljubavi.

Istraživanje je otkrilo koja seksualna poza je najpopularnija na svijetu. To je doggy poza koju jednako vole muškarci i žene. Najpopularnija je u Sjedinjenim Američkim Državama i Europi, a u postocima gotovo jednako uživaju i žene i muškarci.

Zahtjevno istraživanje provedeno je na više od tisuću muškaraca i žena koji su se morali izjasniti u kojoj seksualnoj pozi najviše uživaju. Nakon što je preko 50 posto ispitanika i ispitanica dalo odgovor doggy poza, kod žena je na drugom mjestu konzervativnija misionarska poza, dok su muškarci dali glas za popularnu kaubojku.

Žene žele i seks na stolu, dok muškarci vole pozu 69. Istraživanje je potvrdilo da muškarci najviše nauče ih gledanja porno filmova te svoje novostečeno znanje prenose svojim partnericama te oni iniciraju nove poze i ideje.

Mali savjet kada uživate u doggy pozi. Primite partnericu za bokove i povremeno, ako se dama slaže, ubaciti spanking, a dame neka skupe ili čak prekriže noge. Također ubacite pokoju prostu riječ i poigrajte se sa grudima vaše ljepotice. Uživajte!

Doggy poza – najpopularnija seks poza na svijetu

Da li je to vama najbolja poza?

Thank you for the vote!

Komentar

Komentiraj

Doggy poza – najpopularnija seks poza na svijetu

vrijeme čitanja: 1 min
1