Koliko seks treba trajati da žena maksimalno uživa

Istraživanje je potvrdilo da seks prosječno traje od 5,5 do 7,5 minuta, ali žene žele što dužu predigru kako bi lakše ostvarile orgazmično iskustvo.

Današnji užurbani ritam života ne dozvoljava parovima da se posvete svakoj pojedinoj stvari posebno i dovoljno, a među svim tim prekrasnim trenucima je i vođenje ljubavi. Svaki par bi morao izdvojiti dovoljno vremena za ostvarivanje želje koju imaju i doživljavanja maksimalnog zadovoljstva.

Istraživanje je otkrilo da žene žele predigru koja će trajati 11 do 13 minuta i zatim 14 do 16 minuta seksualnog odnosa od trenutka penetracije. To je idealno vrijeme koje je potvrđeno i potrebno da žena maksimalno uživa u seksualnom odnosu.

Ljubavni parovi bi se trebali posvetiti jedno drugome i uživati u intimnim trenucima i ostvarivanju prekrasnog iskustva. Za to je potrebno više nego prema istraživanju 5,5 do 7,5 minuta čistog vođenja ljubavi bez predigre. Također je potvrđeno da je za ostvarivanje orgazma predigra vrlo važna i što je predigra duža to je lakše ostvariti orgazmično iskustvo.

Žene definitivno žele da predigra traje što duže, ali svakako treba osluškivati tijelo osobe s kojom provodite nezaboravno vrijeme jer govor tijela vam ukazuje da li ići polako ili brže te da li krenuti u akciju ili ne. U svakom slučaju krenite od slatkih poljubaca i dalje se prepustite osjećaju i uživajte.

Koliko seks treba trajati da žena maksimalno uživa

Koliko vama traje predigra?

Thank you for the vote!

Komentar

Komentiraj

Koliko seks treba trajati da žena maksimalno uživa

vrijeme čitanja: 1 min
1