O čemu točno maštaju žene u krevetu

Znamo da mašta može svašta, ali o čemu točno maštaju pripadnice ljepšeg spola to je pravo pitanje. Analiza je dala rezultate i imamo top 10 o čemu maštaju dame.

Svi maštamo o raznim stvarima kada smo sami i u krevetu. Muškarci maštaju o jednim stvarima, dok žene maštaju o drugim stvarima. Nazovimo stvarima kakve jesu, muškarci većinom maštaju o ženama i to raznim tipovima žena u raznim pozama i vjerojatno više njih, a žene o muškarcima u različitim akcijama ili romantičnim situacijama. U svakom slučaju mašta može svašta.

Točan podatak o mašti dala je internetska stranica za upoznavanje Illicit Encounters provela je istraživanje na 2000 ljudi i otkrila koje su najčešće seksualne fantazije dama. Više od pola dama mašta o vrućem klinču sa jednim od svojih bivših, a 40 posto priželjkuje scene seksa iz filma ili serije, dok 38% pripadnica ljepšeg spola mašta o akciji sa poznatom osobom.

Moramo priznati da nas je iznenadila brojka od samo 11% gdje žene maštaju o seksu s osobom u uniformi kao što je policajac.

10 najčešćih seksualnih fantazija:

  1. Seks s bivšim (55%)
  2. Scena seksa iz filma ili serije (40%)
  3. Seks s poznatom osobom (38%)
  4. Seks s trenutnim partnerom (36%)
  5. Seks sa strancem (29%)
  6. Seks s kolegom s posla (27%)
  7. Seks s prijateljem (25%)
  8. Grupni seks (19%)
  9. Seks na javnom mjestu (14%)
  10. Seks s osobom od autoriteta (policajac, prometnik) (11%)

Komentar

Komentiraj

O čemu točno maštaju žene u krevetu

vrijeme čitanja: 1 min
1