Sajam vjenčanja u Areni Zagreb okupio zvijezde

Preko 200 izlagača, šest modnih revija i preko 8000 posjetitelja uživalo je u fantastičnom programu sajma vjenčanja u Areni Zagreb od 3. do 5. veljače 2017.

Glazbenici Ivan Zak, Antonija Šola, Emilija Kokić, Ana Opačak, Nina Kraljić i Lea Mijatović, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, kolumnistica i voditeljica Andrea Andrassy, bivša manekenka Iris Androšević-Pinjuh, bivša Miss Hrvatske Maja Spahija, bivša Miss turizma Hrvatske Lara Vukušić, glumci Antonio Franić, Lujo Kunčević i Matko Knešaurek, vaterpolisti Franko Lazić i Luka Bukić prošetali su uz Ivana Zaka modnom pistom na VIP humanitarnoj reviji Sajma vjenčanja u Areni  Zagreb. Vrhunac modne večeri na kojoj su poznati Hrvati i Hrvatice podržali humanitarni nacionalni projekt Palčić gore! bio je glazbeni nastup kantautora Ivana Zaka i njegove pretpremijerne izvedbe novog singla Da si tu.

FOTO: SAJAM VJENČANJA U ARENI ZAGREB 2017

FOTO: SAJAM VJENČANJA ARENA ZG VIP MODNA REVIJA

Preko 200 izlagača iz vjenčane industrije, šest modnih revija etabliranih dizajnera, salona vjenčane mode, tematske cvjetne i hair&make up radionice, degustacije slastica, humanitarna tombola s vrijednim nagradama sajamskih izlagača i brojni sajamski popusti – tako bi se ukratko mogao opisati 19. Sajam vjenčanja Zagreb održan u Areni Zagreb proteklog vikenda od 3. do 5. veljače. Trodnevna manifestacija koju je posjetilo više od 8.000 posjetitelja još jednom je opravdala epitet najraskošnijeg, najvećeg i najorginalnijeg sajma vjenčanja u regiji! Sajam vjenčanja već četvrtu godinu za redom surađuje s nacionalnim humanitarnim projektom Palčić gore! kojim se ukazuje na potrebe, probleme i posljedice prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja, a podržali su ih i mnogobrojni posjetitelji kupnjom humanitarne srećke.

Domaće zvijezde udružene u podršci za palčiće

Osobita je poslastica Sajma vjenčanja bila subotnja gala humanitarna revija na kojoj su domaće zvijezde podignule palac gore za palčiće.  „Drago mi je uz ostale moje kolege biti dio projekta koji skreće pažnju na one najmlađe kojima je potrebna pomoć. Mislim da je svakoj javnoj osobi čast i dužnost odazvati se ovako hvalevrijednim projektima koji promoviraju solidarnost i humanost“ poručila je glazbenica Antonija Šola.

U Hrvatskoj se godišnje prijevremeno rodi oko 2500 djece, a unatoč tome svijest javnosti o problemima nedonoščadi  još uvijek je niska. „Ja sam inače tip koji se privatno jako teško može zamisliti u vjenčanici, ali mi je sudjelovanje u ovoj divnoj reviji zato veliki izazov. Malen je to moj doprinos za najhrabrije malene borce-palčiće i njihove jednako hrabre roditelje“ rekla je Ana Miščević ne krijući zadovoljstvo sudjelovanja u humanitarnoj reviji za projekt Palčić gore!.

Upravo zahvaljujući humanitarnim sredstvima prikupljenim na prošlogodišnjim Sajmovima vjenčanja u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku kupljeno je nekoliko perfuzora nužnih za zbrinjavanje malih palčića.

„Pomozimo jedni drugima jer nitko ne može sve sam u životu, niti kako bebe niti kao odrasli ljudi jer trebamo jedni druge!“ poručuje pjevačica Emilija Kokić. „Uvijek mi je posebno zadovoljstvo kad mogu radeći ono što najviše volim, dakle pjevajući, učiniti nešto dobro za druge. A iako pjevam godinama, ovo je prvi put da sam pjevala u vjenčanici“ poručila je Ana Opačak, zaštitno lice Sajma vjenčanja, koja je izvela svoju novu pjesmu Daj sad opet.

Iz publike su projekt pozdravili izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske i poseban savjetnik za zdravstvo i sport Tomislav Madžar, izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba Darinka Jug i predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi Palčić gore! Željka Vučko. U modnim kreacijama etabliranih hrvatskih dizajnera i salona vjenčane mode uživale su i Ivana Mišura te  Ana Begić Tahiri.

Foto: Predrag Joe Matijanić i Dražen Kokorić

Preuzeto sa portala UdajemSe.hr

Komentiraj

Sajam vjenčanja u Areni Zagreb okupio zvijezde

vrijeme čitanja: 3 min
0