Kvalitete koje muškarci traže u ženama

Muškarci ne traže samo žene savršenog izgleda sa sisama i guzom, već traže veselu, senzualnu i inteligentnu ženu punu samopouzdanja koja će mu biti podrška.

Iako ovo nije lako za povjerovati, ali muškarci zapravo ne traže supermodel i ženu sa sisama i guzom s kojom bi otišli u krevet. Unatoč filmovima i serijama koje nameću savršenstvo i mjere 90(100)-60-90 muškarci traže ženu koja im savršeno odgovara, koja je pažljiva, draga, nježna, jednostavna, željna njegove pažnje, koja se smije njegovim šalama i uživa u njegovom društvu.

Ovo su najtraženije kvalitete koje muškarci traže kod žena:

Samopouzdanje
Muškarcima ništa nije tako seksi kao žena koja je sigurna u sebe i koja je zadovoljna sama sobom. Zato prestanite ispitivati pitanja poput „Da li izgledam debelo u ovoj haljini?“ jer njemu ste prekrasni u svemu. Zbog takvih pitanja će se možda početi preispitivati u vezi vas.

Inteligencija
Onog trenutka kada gospodin odluči pronaći ženu svog života tada prestaje trčati za praznoglavim curama koje se samo smiju i izgledaju lijepo. Tada počinje tražiti damu koja ima svoje mišljenje i ne boji ga se izreći. Žele provoditi vrijeme u razgovoru s osobom koju smatra pametnom i to je jedna od najpoželjnijih kvaliteta koju muškarac želi u ženi.

Nematerijalistica
Muškarci su isto odrasli na crtićima i žele biti vitez na bijelom konju koji će vas tretirati kao princezu. To ne znači da biste trebali to iskorištavati. Dozvolite da vas izvede na romantičnu večeru ili napuni kadu pjenom i upali svijeće. Dajte mu do znanja da uživate u stvarima koje nisu materijalne kako ne bi potrošio cijelu plaću da vas zadivi. Pažnja je važnija od novca.

Spontanost
Budite spontane, nepredvidljive popust povjetarca u proljeće. Probajte unijeti malo živosti od prvog izlaska pa sve do duboke starosti. Uživajte u novim stvarima i isprobavanju stvari koje vas zanimaju i vesele. Idealno bi bilo kada biste našli nešto što želite raditi oboje.

Opuštenost
Uživajte u njegovom društvu. Ne trebate biti stalno dotjerane i uglađene. Možete izgledati prelijepo i u trenirci ispred televizora u njegovom zagrljaju sa kokicama u ustima. Nitko, pa tako nijedan muškarac ne voli da im se govori što da rade. Tako probajte ne kvocati na neoprano suđe u sudoperu svaki put.

Par flertuje uz piće
Zaigranost
Muškarci obožavaju cure koje se znaju zezati i koje su vesele. Kako smo već rekli za prljavo suđe možete mu kroz šalu ukazati na sudoper. Ali pripazite jer je tanka linija između šale i kvocanja. Zezajte se s njim, budite veseli i smijte se i cijeli dan će biti ljepši.

Senzualnost
Već smo rekli da se ne svodi sve na izgled. Naravno da ako se lijepo obučete da će njegove oči to primijetiti, ali još više će mu se okice zacakliti ako uoči senzualnost na vama. Ženstvenost koja izlazi iz vas je osobina koju nikada neće moći ignorirati i koju vi morate prihvatiti i možda malo poraditi na tome. To ne znači da svaki dan morate paradirati u spavaćoj sobi u donjem rublju kao Victoria Secret model, već samo kada se tako osjećate. Možda za posebne prilike kao što su rođendani ili godišnjice.

Poštenje
Bez poštenja nema ničega. Sve se temelji na poštenju i ako postoji povjerenje sve je u najboljem redu. Govorite si sve i bit ćete dobro. Povjerenje i komunikacija su ključ svega.

Neovisnost
Neovisnost je povezana sa poštenjem i jedno bez drugoga ne postoji. Nemojte ga stalno ispitivati gdje je i s kim se druži. Ako će htjeti pričati o nečemu onda će i pričati o tome i nemojte izvlačiti riječi iz njega. Vjerujte mu. Muškarac koji se osjeća ugroženo neće podijeliti detalje s vama i samo će se udaljiti i zatvoriti u sebe. Pustite ga da uživa s dečkima i isto tako vi uživajte s curama. Malo odvojenosti dobro će doći i jednom i drugom.

Podrška
Svaki muškarac želi biti glava u vezi. No u nekim trenucima trebat će pomoć, a zato ima vas. Budite uz njega i poslušajte ga i budite puni razumijevanja. Kada shvati da ste tu za njega to je trenutak kada sve osobine nabrojane prije daju jedan jedini rezultat – ljubav.

Komentar

Komentiraj

Kvalitete koje muškarci traže u ženama

vrijeme čitanja: 3 min
1