Filmovi koje želite gledati za Valentinovo

Odabrali smo 20 filmova koje biste trebali gledati zajedno ispod dekice sa šalicom tople čokolade i kokicama ispred sebe. Idealno za dvije zaljubljene duše.

Groundhog Day (1993.)
Jedna od boljih komedija u naslovnoj ulozi sa Bill Murrayjem. Meteorolog Phil ponovno dobiva zadatak pratiti najpoznatijeg meteorologa na svijetu – svisca Phila. Nakon odrađenog posla Bill Murray se želi vratiti u grad, ali vrijeme mu ne dozvoljava. Budi se drugo jutro i shvaća da se jučerašnji dan ponavlja. Komedija prepuna smijeha zapravo se radi o osvajanju srca producentice, ali i kako postati bolji čovjek. Nije tipični ljubavni film, ali nasmijat će se i muškarci i žene i djeca.

The Lucky One (2012.)
Ljubavna priča počinje kada američki vojnik u Iraku Logan, kojeg igra Zac Efron, gleda u sliku djevojke i zaklinje se da će je pronaći jer mu je njena slika spasila život. Nakon dugog traženja i putovanja zaposli se na ranču. Tu započinje romantična priča.

Crazy, Stupid, Love (2011.)
Julie Moore traži od svog supruga Stevea Carella razvod. Kako mu je život pred raspadom, Steve kreće u lov i nad njegovim izgledom i pokušajima se sažali mladi poželjni samac Ryan Gosling te ga uzme pod svoj krilo i polako mu ukazuje kako osvojiti ljubav svog života.

Just Like Heaven (2005.)
Doktorica Reese Witherspoon pada u komu, a njezin stan se iznajmljuje udovcu kojeg igra Mark Ruffalo. Iako je još uvijek živa, Reese i dalje živi u svom stanu, ali kao duh. Jedino Mark vidi doktoricu i polako se zaljubljuje u nju iako ga ona želi otjerati iz njenog stana.

Hitch (2005.)
Will Smith je savjetnik za ljubav. Do njega dolazi nespretni i debeljuškasti Kevin James koji želi prekrasnu manekenku. Doktor za ljubav mu pomaže u osvajanju srca zgodne djevojke, a sam Will Smith konačno nalazi sebi ravnu Evu Mendes koja pokušava razotkriti ljubavnog prevaranta.

Prethodna stranica Sljedeća stranica

Komentiraj

Filmovi koje želite gledati za Valentinovo

vrijeme čitanja: 5 min
0