Filmovi koje želite gledati za Valentinovo

Odabrali smo 20 filmova koje biste trebali gledati zajedno ispod dekice sa šalicom tople čokolade i kokicama ispred sebe. Idealno za dvije zaljubljene duše.

Chasing Amy (1997.)
Sjajan film Kevina Smitha u kojem glume Ben Affleck, Joey Lauren Adams i Jason Lee. Holden i Banky su prijatelji već 20 godina, a pomutnju u prijateljstvo unosi lezbijka Alyssa Jones. Dijalog je vrhunski.

Sleepless in Seattle (1993.)
Udovac Tom Hanks i njegov sin sele se iz Chicaga u Seattle kako bi započeli novi život jer je tuga pregolema. Na Badnjak sin u jednom talk-showu govori o problemima svog oca i koliko još uvijek voli svoju pokojnu suprugu. Novinarka Meg Ryan to sve čuje i odmah se zaljubi u Tom Hanksa iako je zaručena.

About Last Night (2014.)
Film prati dva para od njihovog upoznavanja u baru do spavaće sobe. Njihove veze sun a velikoj kušnji u realnom svijetu u kojem živimo.

French Kiss (1995.)
Kraljica romantičnih komedija ’90-ih Meg Ryan putuje u Francusku kako bi se obračunala sa svojim zaručnikom, ali upada u nevolje kada šarmantni prevarant kojeg igra Kevin Kline sjedi do nje u avionu I iskoristi ju za krijumčarenje.

(500) Days of Summer (2009.)
Zoey Deschanel je vrckasta djevojka s kojom svi žele biti. Joseph Gordon-Levitt zaljubljuje se u Joey, ali ona ne u njega. Film govori o modernom pogledu na ljubav i vezu. Ako ste romantična duša ovaj film će vas uvjeriti da prava ljubav zaista postoji.

Prethodna stranica Sljedeća stranica

Komentiraj

Filmovi koje želite gledati za Valentinovo

vrijeme čitanja: 5 min
0