Filmovi koje želite gledati za Valentinovo

Odabrali smo 20 filmova koje biste trebali gledati zajedno ispod dekice sa šalicom tople čokolade i kokicama ispred sebe. Idealno za dvije zaljubljene duše.

Dan zaljubljenih, 14. veljače, vrijeme je stvoreno za dvije osobe koje žele biti jedno s drugom. Nije bitno da li je u pitanju romantična večera u restoranu ili romantična večera uz televizor. Nije stvar u poklonu, već u pažnji. Bitno je da ste vas dvoje zajedno i sretni.

Želite li provesti Valentinovo zajedno sa svojom boljom polovicom i uživati pod dekicom gledajući dobre filmove imamo nekoliko odličnih filmova za vas. Lista filmova se sastoji od filmova koji nisu na našoj listi Top 10 romantičnih filmova svih vremena.

Valentine’s Day (2010.)
Kakva bi to lista filmova bila za Dan zaljubljenih bez filma Valentinovo. Glumačka ekipa je sjajna i samo to je dovoljno za pogledati film u kojem parovi prekidaju i nalaze jedni druge tijekom dana ljubavi.

Notting Hill (1999.)
Britanska romantična komedija sa sjajnim Hugh Grantom i Julieom Roberts. Grant je vlasnik male knjižare, dok je Julia Roberts najpoznatija glumica na svijetu koja ulazi u njegovu knjižaru. Tako započinje njihova ljubav.

The Vow (2012.)
Rachel McAdams i Channing Tatum glavni su glumci emocionalne istinite priče u kojoj žena nakon prometne nesreće izgubi pamćenje. Sjeća se ranijeg života, ali ne i kako se zaljubila u svog supruga. Channing je i dalje totalno zaljubljen u svoju suprugu, ali njena obitelj odbija želi drugačiju budućnost za svoju kćer. Suprug pokušava ponovno osvojiti srce svoje ljubavi.

Slumdog Millionaire (2008.)
Jedan od najboljih filmova koji prikazuju koliko su dečki spremni učiniti kako bi osvojili srce svoje ljubavi. Priča u priči i majstorska režija daju filmu veliki značaj i čine ga odličnim filmom za pogledati.

50 First Dates (2004.)
Adam Sandler i Drew Barrymore su sjajni komičari i odličan par na filmu. Par se upoznaje na Hawajima, a nakon odličnog prvog izlaska Adam Sandler shvati da se Drew Barrymore ničega ne sjeća jer ima kratkoročno pamćenje. On ne odustaje od svoje djevojke i mami osmijehe na naša lica.

Sljedeća stranica

Komentiraj

Filmovi koje želite gledati za Valentinovo

vrijeme čitanja: 5 min
0