Wedding Expo od 14. do 16. listopada u Westgateu

Najveći sajam vjenčanja Wedding Expo održava se od 14. do 16. listopada 2016. u Westgateu. Ulaz, parking i modna revija su besplatni. Na ovom sajmu mladenci biraju!

Najveći sajam vjenčanja održava se od 14. do 16. listopada 2016. u Westgateu. Ulaz, parking i modna revija su besplatni. Na ovom sajmu mladenci biraju!

Najpoželjnije mjesto na kojemu se „licem u lice“ susreću mladenci i profesionalci iz industrije vjenčanja je Wedding Expo.

Već deveti put ovaj najveći sajam vjenčanja u regiji okuplja najbolje POSJETITELJE – parove koji planiraju vjenčanje i IZLAGAČE – stručnjake koji im mogu ispuniti sve želje.

Od ekskluzivnih prostora i dekoracija, gastronomije i cateringa, slastica i papirne konfekcije, preko foto, light i video produkcije, svadbenih putovanja i darova do mnogima najvažnijih komponenata – vjenčanice, odijela, obuće i nakita.

wedding-expo-crc_7859-1

Pozivamo vas da nam se pridružite i ove godine 14., 15. i 16. listopada 2016. godine u Westgateu kada Wedding City organizira tri dana živopisnog i po mnogima jednog od najljepših sajmova uopće.

wdc-by-martina-felja

wedding-expo-crc_7036-1
wedding-expo-crc_7803 wedding-expo-crc_7109

Ulaz, parking i modna revija za posjetitelje su besplatni. Na ovom sajmu mladenci biraju!

Wedding Expo od 14. do 16. listopada u Westgateu

Planirate li posjetiti Wedding Expo

Thank you for the vote!

Komentiraj

Wedding Expo od 14. do 16. listopada u Westgateu

vrijeme čitanja: 1 min
0