Wedding Day u Spaladium Areni 23. i 24. siječnja 2016.

Treći po redu Wedding Day održat će se u Spaladium Areni, a posjetitelji će uživati u bogatom programu, modnim revijama ekskluzivnih brendova i nagradama. Ulaz je besplatan.

Split će uživati u sajmu vjenčanja pod nazivom Wedding Day u subotu i nedjelju, 23. i 24. siječnja 2016. godine u Spaladium Areni. Treći po redu Wedding Day bit će besplatan.

Na veličanstvenom sajmu vjenčanja predstavit će se više od 160 izlagača, a svi posjetitelji moći će uživati u bogatom programu, modnim revijama ekskluzivnih brendova. Posjetitelji će na jednom mjestu moći pronaći sve za organizaciju vjenčanja, a izlagači će nuditi i popuste koji će dodatno razveseliti sve zaljubljene parove koji će uživati u Spaladium Areni.

Na sajmu vjenčanja Wedding Day ponajviše izlažu cvjećari, slastičari, kozmetičari, fotografi, zlatari, dizajneri odjeće i nakita te frizeri za koje ujedno postoji mogućnost organizacije revije svečanih frizura u ovisnosti o tome hoće li postojati dovoljan interes od strane frizerskih ili beauty salona.

Sajamska manifestacija je platforma razvoja specijaliziranog destinacijskog proizvoda – „Wedding in Central Dalmatia“, tematskih vjenčanja temeljenih na očuvanju tradicija i običaja, ali i turističke valorizacije povijesnih specifičnosti naše županije, posebice zaobalja.

Preuzeto sa portala za vjenčanja UdajemSe.hr

Wedding Day u Spaladium Areni 23. i 24. siječnja 2016.

Hoćete li posjetiti Spaladium Arenu?

Thank you for the vote!

Komentiraj

Wedding Day u Spaladium Areni 23. i 24. siječnja 2016.

vrijeme čitanja: 1 min
0