Wedding Expo od 22. do 24. siječnja 2016. u Westgateu

Najljepši sajam vjenčanja okupit će oko 150 izlagača i oko 100 000 posjetitelja koji će moći uživati u bogatom programu i popustima, a ulaz na Wedding Expo je besplatan.

Najveći sajam vjenčanja u regiji ponovno će oduševiti Zagreb i okolicu od 22. do 24. siječnja 2016. godine kada će Westgate Shopping City otvoriti svoja vrata i ponuditi zaljubljenim parovima velik izbor sadržaja potrebnih za organizaciju vjenčanja iz snova.

Wedding Expo okupit će više od 150 izlagača i očekuje se oko 100 000 posjetitelja za vikend. Kako vam odabir slastica, cateringa, fotografa, cvjećara, svadbenih sala i restorana, glazbe, rasvjete i dekoracije ne bi stvarao puno muke, s potpunim se povjerenjem obratite stručnim izlagačima s dugogodišnjim iskustvom. Poseban naglasak i ovoga je puta na izgledu glavnih aktera – uz bogatu ponudu vjenčanica, odijela i nakita mladenci će imati priliku razgledati najbolje i uistinu zablistati na svoj poseban dan.

Tijekom 8. Wedding Expoa možete uživati i u Late Night Shoppingu koji nudi brojne popuste na odjeću i obuću te pića po 50% popusta!

Ulaz je besplatan, a svi posjetitelji mogu doći i besplatnim autobusima, dok će oni koji posjete Westgate sa svojim automobilom imati besplatan parking u garaži.

Preuzeto sa portala UdajemSe.hr

Wedding Expo od 22. do 24. siječnja 2016. u Westgateu

Hoćete li posjetiti Wedding Expo?

Thank you for the vote!

Komentiraj

Wedding Expo od 22. do 24. siječnja 2016. u Westgateu

vrijeme čitanja: 1 min
0