Spektakularna modna revija kao šećer na kraju 9. Wedding Expo

Najveći sajam u regiji Wedding Expo ponovno je dokazao zašto ga se mora posjetiti, a modna revija noviteta iz svijeta vjenčanja oduševila je sve posjetitelje.

Wedding Expo deveti je put okupio sve zaljubljenike u vjenčanu industriju. Vikend je prošao fantastično, a od petka 14. do 16. listopada 2016. godine kroz Westgate je prošlo više od 70 000 posjetitelja koji su razgledavali štandove, vrijedno skupljali letke i popuste, raspitivali se o brojnim detaljima za svoje vjenčanje te pogledali fantastičnu modnu reviju u Wedding Cityju.

FOTOGALERIJE: MODNA REVIJA i ATMOSFERA 9. WEDDING EXPO

Vedra atmosfera i smijeh mogao se čuti u Westgateu za vrijeme trajanja najvećeg sajma vjenčanja u regiji, a na štandovima su se mogle vidjeti prekrasne vjenčanice, odijela, nakit, fotografije mladenaca, lightshow, torte i kolači te razne slastice i catering, prostorije za vjenčanja koje su bile ulickane do najsitnijeg detalja.

wedding-expo-9-modna-revija-105

Posljednjeg dana spektakularnog sajma od 17 sati u prostorijama Wedding Cityja na prvom katu Westgatea održala se modna revija na kojoj su posjetitelji mogli vidjeti prekrasne novitete iz kuća Ane Milani, Demetrios, Borisa Banovića, Cosmobella. Najveći pljesak dobila su djeca koja su neodoljivo prohodala po modnoj pisti u odjeći Wedding City Kids i uz brojne uzdahe svih gledatelja, a jedna mala princeza se nakon revije vratila svome tati u zagrljaj.

Cijeli Wedding Expo ponovno je ostavio savršen dojam i dokazao da je jedan od najboljih sajmova u regiji.

wedding-expo-9-modna-revija-103 wedding-expo-9-modna-revija-111 wedding-expo-9-modna-revija-114 wedding-expo-9-modna-revija-120 wedding-expo-9-modna-revija-143 wedding-expo-9-modna-revija-152-0

wedding-expo-9-modna-revija-156 wedding-expo-9-1 wedding-expo-9-9 wedding-expo-9-88

Preuzeto sa portala UdajemSe.hr

Spektakularna modna revija kao šećer na kraju 9. Wedding Expo

Jeste li posjetili najveći sajam u regiji?

Thank you for the vote!

Komentiraj

Spektakularna modna revija kao šećer na kraju 9. Wedding Expo

vrijeme čitanja: 1 min
0