Postani Prom Queen kraljica

Od 18. do 20. ožujka Westgate je domaćin velikog sajma namijenjenog maturantima – PROM EXPO. Izbor Prom Queen je u subotu 19.3. u 19 sati.

U Westgateu počinje drugi po redu Prom EXPO – sajam namijenjen maturantima na kojem se može pronaći sve što je generaciji 2015/16. Potrebno: od svečane odjeće i obuće, makeupa i nakita preko ponude bendova i fotografa za maturalnu večer pa sve do edukacija za maturalne ispite ili za nastavak školovanja.

Posjetiteljima će organizatori dolazak učiniti osobito zanimljivijim u subotu 19. ožujka kada se održava izbor za Prom Queen. Maturantice iz različitih krajeva Hrvatske natjecati će se za ovu šarmantnu titulu i za atraktivne darove koji su osigurali pokrovitelji, a prošlogodišnja pobjednica, prva hrvatska kraljica mature Antonija Damjanović, sudjelovati će u žiriju.

Antonija-Damjanovic-wedding-city

„Pozivamo sve maturante i one koji će to uskoro postati da sudjeluju na ovom jedinstvenom sajmu kao posjetitelji ali i kao kreatori samog događanja – željeli bismo čuti što ih najviše zanima kako bi sajam učinili još boljim. Svi prijedlozi su dobrodošli!“ – poručuje Dea Olup, vlasnica Wedding Cityja i organizatorica sajma Prom EXPO.

prom-expo

Postani Prom Queen kraljica

Jesi li se već prijavila na Prom Queen izbor?

Thank you for the vote!

Komentiraj

Postani Prom Queen kraljica

vrijeme čitanja: 1 min
0