Tišina ljubavi i neopisiva energija para stvorenog jedno za drugo

Najdraži i najljepši trenutak je bio kad sam ga dočekala u jednom vrbovečkom kafiću nakon čekanja 3 tjedna. Bio je na pripremama u Bugarskoj.

Zovem se Jelena… jako sam nježna i osjećajna žena, moje najdraže biće koje mi ispunjava sve životne sne je Ivan. On je hrvač u reprezentaciji Hrvatske, a ja administrator u jednoj manjom firmi… zajedno živimo već dvije godine od ukupno 4 godine veze.

Najdraži i najljepši trenutak je bio kad sam ga dočekala u jednom vrbovečkom kafiću, kad ga je tata dofurao s aerodroma, nakon čekanja 3 tjedna. Bio je na pripremama u Bugarskoj. Tad mi je srce zaigralo, sjeo je preko puta mene, nismo mogli pričati od uzbuđenja, srce je tuklo, vrištala sam u sebi… bio je to znak da je prava ljubav posrijedi. Uljepšao je svojim dolaskom svaki dio mene… ispunio je sve u meni…

Preko stola mi je namignuo samo i počeo mucati od uzbuđenje, usnama mi pokazivao da me voli. Energija koju smo prenosili jedno na drugo bila je neopisiva… Osjećala sam se jako, a nakon toga je ustao i pred svima me zagrlio i poklonio mi jedan suvenirčić i poljubio u obraz.

TO JE LJUBAV!

Jelena

Priča je poslana za natječaj: Naš trenutak za pamćenje

Komentiraj

Tišina ljubavi i neopisiva energija para stvorenog jedno za drugo

vrijeme čitanja: 1 min
0