Beauty centar Božica daruje besplatan makeover za vjenčanje!

Osvojite besplatan makeover u Beauty centru Božica i zablistajte na vjenčanju. Prijave traju do 29. siječnja 2017. Sretno svima!

Beauty centar Božica i UdajemSe.hr dogovorili su poklon za sretnu mladenku koja će dobiti besplatan kompletan makeover za vjenčanje. Najsretnija dama moći će se pohvaliti fantastičnim makeoverom u veličanstvenom Beauty centru Božica u kojem možete naići na Maju Šuput, Antoniju Blaće, Marijanu Batinić ili neku drugu poznatu osobu.

Za besplatan makeover ćete se morati malo pomučiti. Morat ćete kliknuti Follow na Instagram profilu Beauty centar Božica, kliknuti Facebook share ovog članka i poslati nam svoje podatke na e-mail info@udajemse.hr. Jedna osoba osvaja besplatan makeover za vjenčanje Diference look.

Diference look:

  • vjenčanja frizura
  • probna frizura
  • šminkanje za vjenčanja
  • probno šminkanje
  • ugradnja umjetnih parcijalnih trepavica
  • korekcija obrva

Maja Šuput u Beauty centru Božica

Beauty centar Božica postoji od 1969. godine. Možete birati između čak 470 beauty usluga i uživati u svakoj uz najkvalitetniju opremu i iznimno učinkovite tretmane i najbolje rezultate. Tradicija, kvaliteta i najbolja usluga vrhunskih profesionalnih stručnjaka koji će vas dočekati sa smiješkom samo su dio doživljaja koji ćete ponijeti sa sobom u želji da se vratite prvom prilikom. Zablistajte u punom sjaju!

bc-bozica-2

Prijave traju do 29. siječnja 2017. godine, a nakon odabira besplatan makeover možete koristiti već sljedeći dan.

Sretno svima!

Preuzeto sa UdajemSe.hr

Komentiraj

Beauty centar Božica daruje besplatan makeover za vjenčanje!

vrijeme čitanja: 1 min
0