John Legend će pjevati za vas za 10$!

Jedan od najromantičnijih glazbenika može pjevati samo za vas. Sudjelujte u kampanji The Show Me Campaign sa 10 dolara i ostvarite si snove!

Svi znate da je John Legend napisao pjesmu „All of Me“ za svoju suprugu supermodel Chrissy Teigen i da je jednu od najromantičnijih pjesama na svijetu otpjevao uz klavir na njihovo vjenčanju.

Ono što ne znate je da nagrađivani američki glazbenik može pjevati na vašem vjenčanju, za Valentinovo ili na romantičnom izlasku sa boljom polovicom za samo 10 dolara tj. 65 kuna!

John Legend je pokrenuo edukacijsku humanitarnu kampanju „The Show Me Campaign“ i ako donirate minimalno 10 američkih dolara ulazite u ždrijeb i ako pobijedite jedan od najromantičnijih ljudi na svijetu će pjevati za vas gdje god poželite i što god poželite.

„Valentinovo je iza ugla i osjećam se vrlo nadahnuto da širim ljubav. Zato želim pjevati na vašoj svadbi. Niste oženjeni, nema veze, proslavimo godišnjicu zajedno ili izlazak i odvedimo vas korak dalje. Ovdje sam da proslavimo ljubav i glazbu s vama i bit će to jedan od najboljih dana naših života. Trebate još razloga? Sljedeći put kada vam umišljena kolegica počne pričati kako je bilo divno na njenom vjenčanju, možete joj usput reći kako je na vašem vjenčanju pjevao osvajač Grammyja. Imam savršenu odjeću za svaku prigodu, smoking za vjenčanja, lijepi sako za večeru i zaista cool majicu s dinosaurusom za svakodnevnu priliku. Pjevat ću svoje pjesme i neće biti obrade covera, osim I Wanna Sex You Up. Da, mogu i to pjevati na vašem vjenčanju“, rekao je u zabavnom tonu pjevač i zatim objasnio kako ovom kampanjom želi djeci pružiti dar glazbe i vratiti zajednici koja je njemu toliko pomogla.

„Samo zamislite koliko ćete lajkova dobiti na Instagramu“, rekao je na kraju videa glazbenik.

Imate još 43 dana da se priključite hvalevrijednoj akciji! Širite ljubav!

A pogledajte kako je zabavan i romantičan John Legend i poslušajte njegovu pjesmu „All of Me“.

Komentiraj

John Legend će pjevati za vas za 10$!

vrijeme čitanja: 1 min
0