Iniciranje poljupca

Kako započeti poljubac

Niste sigurni kako biste započeli sa poljupcem? Pomoći ćemo vam sa par savjeta koji uvijek pale. Vjerujte nam. Opustite se, napučite usne i krenite!

Konačno je palo pogledavanje, smijuljenje i bliži se trenutak kada je poljubac neminovan. Malo ste zabrinuti jer ne znate što i kako? Ne brinite se. Zato smo mi tu i pomoći ćemo vam da postanete majstor ljubljenja. Napučite usnice i krenite!

Malo po malo ostavljajte tragove da ste zainteresirani za osobu koja vas zanima. Niste vični tome? Nema veze nastavite čitati:

  • Neka vas ulovi kako mu/joj gledate u oči ili usne
  • Ne pučite ili stišćite usne, već ih malo otvorite kao da želite ugristi donju usnu
  • Neka vam usta budu primamljiva (labelo, ruž za usne…) i svježa (operite zube, tic-tac…)

iniciranje-poljupca-1

Manje je bitno tko koga prvi poljubi. Ako se osjećate odvažni napravite prvi korak. Možete osobi kojoj se sviđate dati mali poljubac u obraz čisto da vidite reakciju.

Ako ljubite djevojku: primite ju za ruku i nježno krenite glavom prema ustima. Nježno pritisnite njezine usne na svoje. Nakon dvije-tri sekunde se odvojite.

Ako ljubite muškarca: Nagnite se prema njemu i dajte mu dva-tri poljupca u obraz. Neka vam usne budu mekane i izbjegavajte zvukove kod poljubaca jer ne ljubite člana obitelji. Ako želite da vam namjere budu jasne, ciljajte na dio obraza koji se nalazi blizu usana.

iniciranje-poljupca-2

Učinite atmosferu romantičnom. Dajte simpatiji kompliment na jedan seksi način (dublji ton glasa i gledajte simpatiju u oči), a ako se osobi preko puta to sviđa možda preuzme inicijativu i nagne se prema vama i da vam poljubac.

Kompliment koji dajete bi trebao biti romantične naravi. Nešto tipa:
“Izgledaš prekrasno.”
“Imaš prekrasne oči.”
“Obožavam tvoj osmijeh/Prekrasna si kada se smiješ.”
“Ne mogu vjerovati da si pored mene. Izuzetno sam sretan.”

iniciranje-poljupca-3

Ako sitne naznake ili komplimenti ne upale i partner ne preuzme inicijativu i ne padne poljubac, tada jasno izrazite svoje namjere. Ponekad jednostavno morate reći da se želite ljubiti. Iako ste direktni i dalje možete zadržati romantičnu stranu. Probajte sa rečenicama poput ovih:
“Ništa više u životu ne želim nego poljubiti te/Ništa radije ne bih željela nego poljubiti te sada.”
“Oprosti ako je ovo prenapadno, ali zaista bih te željela poljubiti.”
“Toliko te želim poljubiti da me sve boli.”
“Jako mi se sviđaš i voljela bih te poljubiti.”

Krenite sa poljupcem. Ne gubite vrijeme kada je sve rečeno i imate zeleno svjetlo. Zatvorite oči, nagnite se prema simpatiji i poljubite se. Dotaknite se usnama. Uživajte u trenutku.

iniciranje-poljupca-5

Pročitajte više o tehnikama ljubljenja i savršenom poljupcu.

Komentar

Komentiraj

Iniciranje poljupca

vrijeme čitanja: 2 min
1