Prvi poljubac

Prvi poljubac je velika stvar. Uvijek ćete se sjećati osobe s kojom ste se poljubili prvi put i svaki put će to sjećanje izmamiti osmijeh na vaše lice.

Prvi poljubac nije mala stvar. Zapravo to vrlo važan trenutak u životu. Uvijek ćete ga se sjećati i izmamit će osmijeh na vaše lice. Čak i ako prođe neugodno i ne onako kako ste se nadali uvijek ćete se sjećati tog trenutka kada ste bili nervozni jer činite nešto po prvi puta u životu.

Za početak budite s osobom do koje vam je stalo – osobe koju volite ili vam je barem simpatija. Nadamo se da ćete biti s osobom koja je puna strpljenja i razumijevanja. Kako god prođe prvi poljubac nadamo se da ćete se moći nasmijati trenutku koji vas je mučio danima, mjesecima, a možda i godinama.

Pripremite se za poljubac. Operite zube, navlažite usne, stavite labelo, ruž… Ne želite imati ispucane usne ili zadah po češnjaku i ne izgledati prekrasno kod prvog poljupca. Želite da vas partner poljubi i želi ljubiti.

Nemojte se žuriti. Imate samo jedan prvi poljubac. No, nemojte niti previše analizirati situaciju. Ako se osjećate da ste pod pritiskom odustanite i strpite se do druge prilike kada ćete se osjećati komotno.

Prije samog poljupca gledajte se u oči, uživajte u trenutku intime koji dijelite i još veće koja slijedi. Kada ste spremni lagano krenite prema partneru, ali stanite na pola puta. Ne želite se skroz dati u poljubac. Partner mora odraditi svoj dio.

Lagano otvorite usne i držite ih mekanima, nježnima, senzualnima. Nikako ne želite imati tvrde usne. Oči možete zatvoriti ako želite. Nježan dodir usnama i to je to. Prvi poljubac! No, ne trebate stati na tome. Ako partner zna što radi imitirajte njegove/njene pokrete usana i opustite se. Uživajte. Sve dok uživate u poljupcu nemojte prestajati. Imate li problema odmaknite se.

Osjećate li se sigurno možete inicirati poljubac broj 2, 3, 4… Isprobavajte razne tehnike, a ako se partneru ne sviđa, vratite se na onaj dio u kojem ste oboje uživali. Trebate li pomoć pročitajte kod nas članak Tehnike ljubljenja i savršeni poljubac.

Komentar

Komentiraj

Prvi poljubac

vrijeme čitanja: 1 min
1