Zvijezda sa najviše Facebook fanova na svijetu je…

Rihanna i Cristiano Ronaldo

Severina, Justin Bieber, Beyonce, Leo Messi, Lana Jurčević, CR7 ili Rihanna najtraženija su imena na Facebooku. Ali znate li tko je broj 1 u svijetu?

Zvjezdani status danas se lako dosegne uz sve medije i društvene mreže koje prate svaki korak naših najdražih osoba na svijetu. Zanimalo nas je koliko Facebook fanova imaju 10 najvećih zvijezda na kugli zemaljskoj. Malo smo istraživali i doznali da je broj mnogo veći nego što smo pretpostavljali.

Facebook je osnovan 2001. godine i u ovih proteklih 14 godina žari i pali svijetom kao najpopularnija društvena mreža sa preko 1,44 milijarde korisnika (podaci iz travnja 2015.), od čega preko 940 milijuna ljudi dnevno koristi Facebook! Kanađani su najaktivniji korisnici ove najpopularnije društvene mreže, a prosječan korisnik provede 21 minutu na FB.

Pogledajmo tko je najpopularnija osoba na Trećem kamenčiću od Sunca! Krenimo redom od broja 10…

10. Justin Bieber – 72,796,190

justin-bieber
Mladog glazbenika ili volite ili mrzite, ali Biebermanija i dalje traje. Starije generacije u pravilu ga ne mogu smisliti, dok će se mladi oblačiti i šišati poput Justina te pjevati njegove hitove. Selfieji koje posta na FB fanpageu dobivaju na više od 500,000 lajkova bez problema te 10 000 komentara. Sapunica sa Selenom Gomez trajala je godinama, a nadamo se da je konačno dobila svoj kraj. Justin Bieber je trenutno na 10. mjestu najpopularnijih osoba na svijetu, iako smo se začudili kako to da nije na boljoj poziciji. Nedavno smo pogledali njegov Roast i oduševili smo se podbadanjem njegovih prijatelja, ali i njegovim odgovorom i „pljuvanjem“ po samom sebi. U svakom slučaju respect.

Komentiraj

Fun

Zvijezda sa najviše Facebook fanova na svijetu je…

vrijeme čitanja: 4 min
0