Valentinovo – Dan zaljubljenih – 14. veljače

Valentinovo je dan koji nas podsjeća na ono što je najvažnije u životu, a to je voljeti i biti voljen.

Valentinovo je dan koji nas iz godine u godinu sve više podsjeća što je najvažnije u životu: voljeti i biti voljen.

Malo trenutaka mogu ispuniti čovjeka kao što može početna zaljubljenost i potom ljubav. Kakvi god karakterno ljudi bili, svi žele biti voljeni. Ljubav s vremenom doživljava nove dimenzije i tako se iz početne zaljubljenosti, pomalo razvija do zrele ljubavi, prijateljstva i bliskosti.

Mnogi podcjenjuju njezine promjene, i upadnu u zamku monotonije ili prihvaćanja zdravo za gotovo. No, potrebno je svakodnevno graditi i održavati ljubav, te prihvaćati promjene koje vrijeme donosi.

Valentinovo je Dan zaljubljenih kada se mnogi daruju, poćaste ili razvesele nekom sitnicom. Taj nas dan podsjeća da smo voljeni i sretni što se upravo nama dogodila ljubav. Neki ga slave, neki ga ignoriraju. No ono što je zaista važno je da se, unatoč obvezama i sveprisutnom stresu, zaista sjetite koliko je ljubav divna i koliko je važno biti dio nečijega srca.

Ono sto se razvija između dvoje ljudi, potpuno je posebna i intimna priča svakog para. No, treba biti svjestan da je često teško pronaći srodnu dušu, i oni koji su ju pronašli, trebaju se osjećati zaista sretnima.

Neka Vam ovo Valentinovo bude toplo, radosno i ispunjeno spoznajom da ste upravo vi baš nekom sve na svijetu.

Komentar

Komentiraj

Valentinovo – Dan zaljubljenih – 14. veljače

vrijeme čitanja: 1 min
1