Seksi ideje za Dan zaljubljenih

Najljepši dio ljubavi može se začiniti kreativnim igricama i predigrom. Ove savjete ne morate učiniti samo za Valentinovo, već i za bilo koji poseban dan.

Ono najljepše među parovima može biti zaigrano i posebno. Svakako najljepši dio ljubavi može se začiniti kreativnim igricama i predigrom.

Iako vjerujemo da imate puno ideja, u nastavku su naši prijedlozi kako možete Valentinovo učiniti posebnim.

1. Obucite samo njegovu košulju. Našpricajte se njegovim parfemom i dočekajte ga spontano za kompjuterom. Recite mu da ste naporno radili i da vas treba pošteno nagraditi. Pričajte mu kako vam se sviđa njegov miris i kako ste ga stavili da mirišete po njemu. Recite mu kako se volite uvlačiti u njegove majice i košulje i zamolite ga da vas ljubi ispod košulje bez da je skine.

2.  Priredite mu wellness doživljaj kod kuće. Narežite voće i skuhajte čaj. Pustite ugodnu, ambijentalnu muziku i upalite svijeće. Polegnite ga na krevet i masirajte dio po dio tijela sa rastopljenom čokoladom umjerene temperature. Kada masaža završi, lagano poližite dio, a nastavak avanture prepuštamo vama

3. Odvedite dragog u kino i na njegovu zaprepaštenost izaberite najneatraktivniji film s malo posjetitelja. Uzmite zaljubljena sjedala u zadnjem redu. Kada počne film, ubacite kokice u svoj dekolte i recite da niste došli gledati ovako nezanimljiv film… pored toliko mogućnosti. Krenite se ljubiti i igrati…koliko vam to partner dozvoli.

4. Izrežite iz novina riječi i zalijepite ih jednu do druge tako da ispadne kao ucjena od otmičara. Napišite: ukrali smo vam djevojku… ukoliko želite da vam se vrati… donesite ulje za masažu na zadnje mjesto gdje ste vodili ljubav… tamo predajte ulje… i predajte sebe u ruke spretne maserke.

5. Neka vas on njeguje. Pripremite zajedničku kupku uz svijeće i laganu muziku. Natočite vino u fine čase i narežite sir na mali tanjurić. Grickajte iz njegove ruke i on iz vaše. Neka vam opere kosu, napravi peeling, istušira vas i obriše. Namaže kremom, posuši  kosu, obuće vas za krevet. Prepustite se, neka uživa u vašoj koži i kosi, a vi uživajte u dodirima i njezi koju vam daje.

Komentar

Komentiraj

Seksi ideje za Dan zaljubljenih

vrijeme čitanja: 1 min
1