Top 10 videa snimljenih dronom

Odabrali smo 10 najboljih videa napravljenih pomoću dronova, ali nismo se mogli odlučiti koji nam je najbolji. Pomozite nam!

Relativno nova tehnologija u svijetu zainteresirala je mnoge fanove profesionalne fotografije, ali i amatere koji svojim video uradcima daju novu dimenziju. Koliko su se dronovi proširili po svijetu govori i podatak da postoji društvena mreža Dronestagram stvorena za fanove ove tehnologije, a i natjecanje za najbolju fotografiju godine o kojoj smo već ranije pisali.

Pogledajte 9 nagrađenih fotki dronova sa Dronestagrama

Pogledajte po našem skromnom mišljenju najbolje drone video uratke koji se vrte na Youtubeu, ali i Dronestagramu. Uživajte!

Imate li svog favorita ili neki svoj uradak slobodno nam pošaljite.

 

DJI Phantom Video Contest – Eagle Eyes

DJI Phantom je ovim videom osvoji prvo mjesto na natjecanju za najbolji video uradak 2013. godine. I dalje je jedan od impresivnijih koje smo vidjeli.

 

Drone Whale Watching Hawaii

DJI Phantom flies into Volcano

Ako ste se ikada zapitali kako izgleda kada vulkan eruptira ovo je video za vas. Izgleda impresivno i pomalo zastrašujuće.

 

Fireworks filmed with a drone

Nova godina se bliži i ne bi bilo dobro da ne prikažemo video u kojem je vatromet. Dji Phantom 2 je snimio kako izgleda vatromet sa svojim GoPro Hero 3, a kako sam autor kaže dron nije oštećen prilikom snimanja ovog remekdjela.

 

Angry ram takes down a drone… and its owner

Ovaj video nije jedan od najboljih, ali pokazuje što se događa kada se igrate sa prirodom i životinjama u svom prirodnom staništu.

 

Apple Campus 2 construction video – August 2014 – shot with GoPro

Znamo da ima mnogo ljubitelja Applea pa smo izdvojili i ovaj video kako biste vidjeli kako je izgledala izgradnja Campusa 2 u Cupertinu, Kaliforniji.

 

OK Go – I Won’t Let You Down – Official Video

Sjajan glazbeni video koji je 2014. godine izašao na svjetlo dana. Koliko je video sjajan govori i podatak da ga je do danas vidjelo više od 25 milijuna ljudi!

 

Best of drone video Surfing the Maldives 2014. Must see !

Za sve ljubitelje surfanja ovo je jedan od najboljih videa koji pokazuje kako izgleda uživanje u valovima. I k tome još na raju na Zemlji, prekrasnim Maldivima.

 

DJI Phantom – Niagara Falls

Amerikanci i Kanađani izuzetno su ponosni na slapove Niagare. I zaista imaju na što biti ponosni. A ljepote ovog remekdjela prirode snimio je drone majstor DJI Phantom. Uživajte u svih 5 minuta videa.

 

DJI Phantom Contest Winner – Historic Rocky Mountain Railroad

I za kraj glavni osvajač nagrade 2013. godine za drone video snimke Cumbres & Toltec željeznice u Stjenjaku (Rocky Mountain) jednoj od najpoznatijih svjetskih gorja.

Komentiraj

Fun

Top 10 videa snimljenih dronom

vrijeme čitanja: 2 min
0