Sedmi Wedding Expo od 16. do 18. listopada 2015.

Westgate će ugostiti najveći sajam vjenčanja u regiji. Pronađite sve za vjenčanje uz popuste, modne revije, savjete i Late Night Shopping. Ulaz je besplatan.

I ove godine, već sedmi put zaredom, Westgate će ugostiti najveći sajam vjenčanja u regiji. Više od 100 izlagača predstavit će Vam sve potrebno za organizaciju jedinstvene svadbene svečanosti.

FOTOGALERIJA: 7. Wedding Expo

7. Wedding Expo privukao brojne zaljubljene parove

Kao i prethodnih godina i ovoga puta potražite sve za vjenčanje na jednom mjestu. Svoje usluge prezentirat će Vam niz poznatih i stručnih ugostitelja, cvjećara, slastičara, glazbenika, fotografa i ostali. Ne propustite razgledati bogatu ponudu salona vjenčanica, zasjajte u najljepšim haljinama uz nezaobilaznu svadbenu obuću i nakit. Za dobru atmosferu tu je i bogata ponuda rasvjete, dekoracije te prijevoza i putovanja. Inspirirajte se, zabavite uz popratni program i, najvažnije, uživajte u planiranju svoga vjenčanja.

Ovim sjajnim povodom uključite se u nagradni natječaj i osvojite najljepši poklon za nadolazeće vjenčanje – besplatan najam vjenčanice u Wedding Cityju!

wedding-expo-natjecaj

Wedding Expo redovito je gusto posjećen, kao i modne revije koje se održavaju tijekom sajma uz značajnu popraćenost medija i posjetitelja iz Hrvatske i regije. Na Expo, kojemu tepaju i da je najljepši sajam zbog estetike kojom ga prate organizator i izlagači, ulaz za posjetitelje kojih u tri dana bude i više od 100.000 je slobodan. Uz besplatan parking u garaži, dostupan je i besplatan prijevoz Westgateovim autobusima iz Zagreba i ostalih dijelova Hrvatske.

Tijekom 7. Wedding Expoa možete uživati i u Late Night Shoppingu koji nudi brojne popuste na odjeću i obuću te pića po 50% popusta!

Dođite u Westgate shopping city i uživajte!

Preuzeto sa portala UdajemSe.hr

wedding-expo-2015-sajam-vjencanja (23)

wedding-expo-2015-sajam-vjencanja (28)

wedding-expo-2015-sajam-vjencanja (17)

wedding-expo-2015-sajam-vjencanja (5)

wedding-expo-2015-sajam-vjencanja (26)

wedding-expo-2015-sajam-vjencanja (8)

 

Komentiraj

Sedmi Wedding Expo od 16. do 18. listopada 2015.

vrijeme čitanja: 1 min
0