Sajam vjenčanja Zagreb proslavio 20. godišnjicu postojanja!

Sajam vjenčanja Zagreb je na pravi način proslavio 20. rođendan. U zagrebačkoj Areni bio je pravi spektakl uz vrhunski program i humanitarnu reviju.

Sajam vjenčanja Zagreb održan proteklog vikenda u najvećoj dvorani u Hrvatskoj, zagrebačkoj Areni, proslavio je 20. rođendan! U tri dana događanja ovu najoriginalniju, najveću i najraskošniju manifestaciju vjenčane tematike u regiji posjetio je velik broj mladenaca, što pokazuje da su vjenčane svečanosti u Hrvatskoj još uvijek in.

 

Preko 200 izlagača iz vjenčane industrije na više od 5.500 m² u Areni Zagreb predstavilo je bogatu ponudu svih segmenata iz svijeta vjenčanja na proteklom jubilarnom Sajmu vjenčanja Zagreb. Na svakodnevnim modnim revijama saloni vjenčanica i večernjih odijela – Vesna Sposa, Vjenčanice Nikolina, Analuna Bridal, Vjenčanice Nancy, La Novia, Koko Kids i Tudors pokazali su svu raskoš vjenčane mode. Tijekom zanimljivih interaktivnih radionica i prezentacija budući su mladenci, ali i zaljubljenici u vjenčanja otkrili trendove za nadolazeću sezonu, o čemu voditi računa prilikom organiziranja svadbenih svečanosti, te zašto su cvijeće i dekoracije duša svakog vjenčanja. Osobito su posjećene bile degustacije slastica i torti, a velik interes polučili su humanitarna tombola, kao i simpatični kviz na temu koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? u kojem su mladenci osvojili vrijedne nagrade za vjenčani outfit.

Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno je i ove godine pomogao najmlađima, i to djeci s prirođenim srčanim bolestima. Dobrotvornu akciju Sajma za udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu podržale su i brojne osobe iz domaćeg javnog života kroz šetnju modnom pistom na humanitarnoj VIP reviji – Daria Lorenci, Ana Majhenić, Tamara Garbajs i Marijana Mikulić, radijska voditeljica Ivana Mišerić, poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, aktualna Miss Hrvatske i zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja Tea Mlinarić, pjevačica Lea Mijatović, bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj, supruga frontmena Crvene jabuke Barbara Mačela Žerić, fitness trener i glumac Mario Valentić, voditelj Dean Pelić, bubnjar Goran Belošević i pjevač Ivan Penezić iz grupe Pravila igre, te glazbeni producent Tomo in der Mühlen.

Humanitarno modno događanje bilo je u znaku ljubavnih stihova domaćih glazbenika. Uz to što su nastupili u ulozi modela, glazbenici Damir Kedžo i Zsa Zsa duetom Sve u meni se budi otvorili su reviju, na kojoj je nastupila i glazbenica Antonija Šola s premijernom izvedbom pjesme Dan za ljubav.

Drago mi je da sam po prvi puta bio dio ove lijepe priče te da smo napravili dobro djelo na najljepsi nacin koji znamo, pjevanjem. I to pogotovo jer se radi o pjesmi koja mnogim mladencima oznacava upravo pravu ljubavi i zato je toliko cesto biraju za svoj prvi ples” poručio je Damir Kedžo.

Cilj akcija Udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska.

Preuzeto sa UdajemSe.hr

Komentiraj

Sajam vjenčanja Zagreb proslavio 20. godišnjicu postojanja!

vrijeme čitanja: 2 min
0