Modna revija vrhunac 12. Wedding Expoa u Westgateu

Zaljubljeni parovi uživali su u iznimnoj ponudi, programu, popustima i svemu ostalom što predstavlja najveći sajam vjenčanja u regiji – Wedding Expo.

Westgate je dvanaesti put bio domaćin Wedding Expo. Od 26. do 28. siječnja okupili su se zaljubljeni parovi i budući mladenci koji su uživali u iznimnoj ponudu i programu koji je najveći sajam vjenčanja u regiji pripremio.

Više desetaka tisuća vedrih i nasmiješenih lica uživalo je u trodnevnom programu koji se prostirao na oko 150 štandova, vrijedno skupljajući letke i popuste te su se raspitivali o svim mogućim detaljima za svoje vjenčanje, a uslužni i nasmijani djelatnici su pomagali svojim iskustvom i savjetom.

Vrhunac 12. Wedding Expoa bila je modna revija pod dirigentskom palicom Wedding Cityja. Fantastična modna revija održala se u subotu u 19 sati, a prekrasni modeli nosili su vjenčanice i večernje haljine koji su modni trendovi za 2018. godinu kuća Ana Milani, Demetrios… Kao i prošlih godina najveći pljesak dobili su mališani koji su oduševili svojom profesionalnošću i osmjesima.

Pogledajte fotogalerije koje smo pripremili za Vas:

Preuzeto sa UdajemSe.hr

Komentiraj

Modna revija vrhunac 12. Wedding Expoa u Westgateu

vrijeme čitanja: 1 min
0