Prekrasna poruka u pustinji za tatu u svemiru

Domišljata Stephanie pozvala je u pomoć Hyundai koji je sa 11 automobila postavio Guinnesov rekord i u pustinji u Nevadi napisao „Steph <3's You!“.

Želite li poslati poruku u svemir nije baš lako, tako da morate biti kreativni ako želite nekoga iznenaditi i uljepšati mu dan.

Stephanie iz Houstona u Teksasu došla je na odličnu ideju kako poslati poruku svom tati astronautu koji se nalazi na misiji u svemiru. 13-godišnjakinja je u pustinji Nevada u pijesku napisala „Steph <3’s You!“.

Mlada i domišljata Stephanie iznenadila je oca koji se nalazi u misiji NASA-e kao fotograf i snima Zemlju iz svemira.

Zatražila je pomoć Hyundaija kako bi mogla ostvariti svoj naum i uz pomoć helikoptera, koji je dao koordinate automobilima, napisali su poruku koja je srušila Guinnessov rekord za tragove guma. 11 automobila marke Hyundai napravili su poruku dugačku 5,556,411.86 metara kvadratnih, a cijeli pothvat Hyundai je iskoristio u svojoj novoj promotivnoj kampanji New Thinking (Novo razmišljanje).

hyundai-steph-love-u-poruka-pustinja-svemir-1 hyundai-steph-love-u-poruka-pustinja-svemir-2 hyundai-steph-love-u-poruka-pustinja-svemir-3 hyundai-steph-love-u-poruka-pustinja-svemir-4

steph-love-u-poruka-pustinja-svemir-hyundai-1steph-love-u-poruka-pustinja-svemir-hyundai-2

 

Komentiraj

Prekrasna poruka u pustinji za tatu u svemiru

vrijeme čitanja: 1 min
0