Najromantičniji sajam vjenčanja u hotelu Phoenix

6. Kućni sajam vjenčanja u hotelu Phoenix održat će se u petak, 13. veljače od 15 do 22h. Očekuju vas brojni izlagači s velikim sajamskim popustima.

Osobito nam je zadovoljstvo pozvati na 6. KUĆNI SAJAM VJENČANJA U HOTELU  PHOENIX****!

Pridružite nam se na najromantičnijem sajmu vjenčanja u Zagrebu, u petak, 13. veljače 2015. od 15h do 22h.

Cilj naših Kućnih sajmova je okupiti najbolje profesionalce u industriji vjenčanja te pomoći mladencima kako isplanirati Vjenčanje sa stilom, istaknuti svoju osobnost te napraviti vrhunsku kreaciju vjenčanja za pamćenje! Zato smo tu kako bi svojom ponudom, s novostima iz svijeta vjenčanja te savjetima i originalnim idejama pomogli mladencima da svoju svadbenu svečanost učine zanimljivom te dovedu do savršenstva.

6. Kućni sajam vjenčanja u hotelu Phoenix, pod nazivom Phoenix Weddings with Style, nudi vam višesatnu zabavu prigodnim programom uz predstavljanje naših partnera.

Planiranje vjenčanja je jedno od najuzbudljivijih događaja u vašem životu, ali isto tako može biti i vrlo stresno. Izbjegnite sve nelagode i lagano kliznite u svijet iz bajke uz čašu pjenušca, zabavite se uz plesni tečaj, glazbeni program te Phoenix slane i slatke delicije sa svadbenog stola te birana vina.

Na jednom vas mjestu očekuju brojni izlagači, s velikim sajamskim popustima.

Odaberite cvjećara – dekoraciju, šminku, vjenčanice, stil fotografije, elegantne pozivnice, najzabavniji bend…

Na kraju ne zaboravite rezervirati svoje VJENČANJE SA STILOM, iskoristiti savjete naših iskusnih Wedding planera, te naučiti kako budžetirati svoju svečanost iz snova.

S veseljem Vas očekujemo u hotelu Phoenix 13. veljače 2015 od 15 do 22 h!

Za sve informacije i rezervacije javite se na banket@phoenix.hr ili 091 590 2022.

Preuzeto sa: www.udajemse.hr

Komentar

Komentiraj

Najromantičniji sajam vjenčanja u hotelu Phoenix

vrijeme čitanja: 1 min
1